240. FSC - Collabs

Ja sam se iskreno nadao da ovaj FSC "Collabs" neće značiti i "kolaps" za mene, ali s obzirom na to koliko ste me unakazili komenatrima i ocenama, trebalo bi da očekujem potpuni kolaps (iako pesma objektivno kida).
Ali pošto se već toliko vas prijavilo da ispada, onda ja iz inata neću, jer hoću finale! 😃
Ako pak (slučajno) ne uspem da prođem, to može biti do maksimalno jednog ili dva mesta ispod crte. 😉

Da padne jedno komentarisanje pre slanja glasuva. Dakle, kakvo ste raspoloženje od mene sad dobili to će i biti glasovi.

I PF
Amaranthe feat. Noora Louhimo - Strong - Obično mi prija ovakav zvuk, ali danas ne mogu da ga ispratim. Krhka mi je duša pa me ni ova pesma ne motiviše da budem strong.
Burak Yeter feat. Danelle Sandoval - Tuesday - Opet šoping muzika.
Doja Cat feat. SZA - Kiss Me More - I ovo me žešće smorilo jer sam čuo bezbroj puta.
Evangelia & Kelvin Jones - Diving - Ima mi dobar ritam. Mislim da mi se ovo sviđa.
From Ashes To New feat. Eva Under Fire - Every Second - Pa dobro je, onako lep je aranžman. Al ništa uzbudljivo.
Goldfrapp feat. Dave Gahan - Ocean - Prošla pesma ko da nije ni počela.
Jena Lee, Eskemo - Ensemble - Nije mi zaživelo, ne znam šta se dešava zašto sve neke mlake reakcije! Ni da pohvalim i opljujem pošteno.
Labrinth, Zendaya - All For Us - Meni se ovo dopada recimo.
Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton - Can't Hold Us - Pa ni tad kad je bio hit nisam nešto goreo.
Neal Acree ft. Julie Elven- Anduin's Theme - Pa ja bih ovoj pesmi dao ekstremno velike poene koliko i traje pesma jer me lepo onako ubacila u meditativno stanje, razmišljao sam o dosta stvari tako da što se mene tiče ovo ostavlja veći utisak nego ove podrumare sa potencijalom što se trude.
Safety Trance feat. Arca - El Alma Que Te Trajo - I onda mi je ovo otrovalo mozak.
Sasha Lopez feat. Misha Miller - Smoke Me - Može. Prošlo je poprilično dobro u mojim ušima. Istaknuti kandidat. Odlično.
Sigrid, Bring Me The Horizon - Bad Life - Pazi kad me ova baladička lepo sredila. Uglavnom se ježim slinavih pesama, al sada mi ovo zvuči božanstveno. Jak entry.
Stefanie Heinzmann feat. Jake Isaac - All We Need Is Love - Ovo mi zvuči kao nešto što osvaja nula poena i predstavlja Nemačku.
The Kid Laroi, Justin Bieber - Stay - Jeste da i ovo često ide svugda, al me ne smara da je čujem sada jer je zapravo nisam čuo neko vreme. Onaj ko je poslao imao je sreće sada.
TheFatRat ft. Maisy Kay - The Storm - MA ODLIČNO! OD A DO Š cela pesma.
Unlike Pluto feat. Mike Taylor - Everything Black - Zvuči kao pobednik FSC-a, meni nije baš pobednik ali je dobar.
Voyage x Nucci - Balkan - Pa meni se ovo sviđa kad ide na mute. Mislim da će ovde ono što vidim presuditi pre nego što slušam.

II PF
Awolnation feat. Alice Merton - The Best - Pa ima neku zanimljivu notu, al osećam se kao da mi se ne sluša sada ovo.
Cheri feat. Joanna - Torrents de Larmes - Ovo mi se baš sviđa.
Elderbrook with Bob Moses - Inner Light - Ovo mi se sviđa isto ko ovo malo pre, možda za trunku više.
Fred de Palma feat. Ana Mena - Una volta ancora - Moram da priznam da mi ova pesma popravila loše raspoloženje, tako da to je plus pesmi. Inače bih ignorisao da sam u full kapacitetu.
Gesaffelstein feat. HAIM - So Bad - Pa nije mi loša ova noćna after party pesma, al ne bih sad da mi se popodne spava.
Hardy feat. Lainey Wilson - Wait In The Truck - Ne, slinavo.
Kami Friends, Brunette - Arevin Mot - Ovo mi ima neku svoju čar. Ne znam iz koje perspektive da gledam pesmu, al sam uživao u najboljoj kafi i cigareti.
Maan ft. Goldman - Stiekem - I ovo je prošlo dobro, slušao bih ovo još.
Miracle of Sound ft. Peyton Parrish - Valhalla Calling - Uff, volim kad se prošlost interpretira u muzici al ovo mi takvu nelagodu unosi, odmah se setim svih problema.
Robin Packalen feat. Maejor - Magic - Joj hvala ti posle ove muke da se vratim na staze deluzivne sreće.
Sandro Cavazza, Georgia Ku - Love To Lose - Pesma onako, spot nikakav.
Sevak Khanagyan feat. Gaya Arzumanyan - Ayai Erkir Artsakh - Bukvalno me pregazilo. Ne.
Sofi Tukker feat. Charlie Barker - Good Time Girl - Ovde mi je prijala cela minutaža.
Teodora x Hurricane - Kontroverzne - Voleo bih da se inače ložim na ovu muziku, al dok slušam i gledam shvatam koliko sam krenuo da filtriram neke stvari.
The Kolors, Elodie - Pensare male - Zanimljivo.
Toni Storaro feat. Djamaikata - Nai-dobrata firma - Ne ide mi se na ovu svadbu.
Vanotek feat. Denitia - Someone - Setno sam ispratio pesmu.
We Came As Romans ft. Caleb Shomo - Black Hole - Napravili su mi Black Hole u glavi!!!! Zgranut!
Xelfer feat. Cicco Sanchez - Una fine diversa - Ovo mi je super za kraj, malo taj autotune je višak al ovako prija čuti nakon distorzije od malo pre.

Kuvertirani su glasovi, neka nam je svima sa srećom večeras. Biće skandala sigurno.

Pa legitimno je i pretvaranje da su komentari loši... sve je to stvar taktike. Leo je doktorirao na tu temu. 😜

Meni su komentari loši i prolazak u finale je naučna fantastika. 😁
Je li to znaci da mi se opet dopada tvoja pesma? :(
Ja ne ,jer me Tinte voli više nego inače

Nakon Tintea samo ću reći da je baš dobro da sam direktni finalist. :ROFLMAO:
Glasao, 90% je sigurno da ispadam, ali tinja u meni onaj mali plamen nade da su me u pf izbjegli forumaši koji su ovdje komentirali i davali ocjene, ali je problem što ni na slušanju nisu bili baš bajni komentari, plus Tinte mi voli pjesmu 💀
Eto razloga zasto me nece niko u klan. Donosim ne srecu. 😭

Inace do sada mi je Bebi dao najlepsi, najbolji komentar za moju pesmu. Uglavnom je tu neki prosek, osim kod Petra, dok je kod duo klana dosta dobar komentar.

Joj ispričavam se, jesi. Zaboravio te obojati drugom bojom da si glasao. (y)
Onda ostade još Milos-S.

Ne očekujem prolazak u finale. To mi je bilo jasno još prilikom predstavljanja pesama, a još više kad sam sastavljao glasove.

3.webp

Welcome, welcome! Svi su glasali, nemamo diskvalifikacija, imamo finaliste!
Bilo je jako interesantno do samoga kraja, baš ono... Uglavnom, u finale ide 19 pjesama, 9 iz prvog polufinala te 10 iz drugog.

Sretno svima!

Odlicno. Taman da stignemo na utakmicu. A i NSTS ce se sloziti.😀

Back