241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Meni je tvoja prethodna organizacija baš legla i sećam se da sam imao nekoliko pesama koje su ispunjavale uslove, a realno, nisam očekivao da će Eefje završiti tako visoko (obe holandske pesme su tada prošle u finale, a sećam se da je i Stefan imao Eefje u planu). Lara je bila i moj broj 1.

Najveći hit tog izdanja mi je @Mrm i Bychara 🫶 (btw, ne znam zašto je odustao od igre?)

Ja sam kao V. Monetta, odradio svoja četiri učešća i to je to.. 💙🤍

Ma "gledamo" se sigurno.... 😍

Meni je tvoja prethodna organizacija baš legla i sećam se da sam imao nekoliko pesama koje su ispunjavale uslove, a realno, nisam očekivao da će Eefje završiti tako visoko (obe holandske pesme su tada prošle u finale, a sećam se da je i Stefan imao Eefje u planu). Lara je bila i moj broj 1.

Najveći hit tog izdanja mi je @Mrm i Bychara 🫶 (btw, ne znam zašto je odustao od igre?)
Tu pesmu obožavam, Mislim na tu Bičarku.

Prijavio se sa odličnom pesmom koju sam slučajno otkrio :love:

Jeste, Eefje mi je bila prvi izbor, ali si me preduhitrio :ROFLMAO:
Inače da nisam bio AQ tu ne bih prošao, Froukje bila 11. u polufinalu.

Evo jednog brzinskog FSC iceberg-a. :D I ne pitajte me šta su "prelepi baneri", ko se seća - seća se. :D

View attachment 6026
A šta sa nama koji nismo bili tu tokom "prelepih banera" 😭

I ja mislim da je bila u pitanju Srbovizija, ali svakako može biti primenljivo i na FSC. :D

STOP! Što ste prijavljivali, prijavljivali. Ja sam moj predlog za ovo izdanje poslao Ivani.

Ukupan broj učesnika je 37, što je moj novi lični rekord. Uz standardne učesnike imamo i jednog debitanta @dracarys i jednog povratnika @Mrm.

A sada da vidimo koje to reči niste izvukli: VODA, PLANINA, ISTINA, CRNA, ZLATO i PTICA.
Reči koje niste uspeli da pronađete: PLAVA i MINUT.

Back