241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Da, forumaši su baš bili inspirisani na tom FSC-u.
Ja još slušam povremeno: Famous Oberogo – Hoy Ya No, SuperSonya - Uhodi, Armin Muzaferija – Džehva, Nova Norda – Varım.
A ostao mi je upamćen i bojkot Ave Max sa Kings & Queens. :ROFLMAO:
Nešto mi poznat bojkot ove umetnice što nosi ime kao dezedorans neki.

Jedino mene nisu bojkotirali sa Sweet but Psycho, mislim da sam 6. tad bio, hvala vam 😭

Ja se sećam kad si se svadjao sa stresom
Ja? Pa dobro, gotovo da nije bilo osobe koja se nije sa njim upustala u raspravke 🤭
Ali je vrlo brzo presao sve granice i dobio ban, cini mi se u sred ESC sezone ili cak pred samu Evroviziju 🤭

Pa tad kad ste se raspravljali ja sam se umešao i objasnio ti neke stvari o njemu i onda sam i ja dobio ban zajedno sa njim , što je bilo smešno jer sam baš tada bio organizator FSCa pa smo morali da produžavamo glasanje 😂😂😂

Ko trenutno ima zabranu prilaska organizaciji FSC-a?

Pa mislim da sada nema niko. Verovatno i ako su pre bile ne zabrane resetovane su zajedno sa forumom. 😁

Uf, zaboravio sam da sam bio tako blizu pobede sa Vinsentom, to mi je jedan od omiljenih FSC pesama koje sam slao. I Conrad je vrh, zaslužena pobeda tada.

Prvo pf-e je mozda bilo najujednacenije odkako ucestvujem. Samo 11 poena razlike od 6. do 14 mesta; tj. 59 do 48 poena. A 9. mesto je vodilo u finale sa 56 poena. Drugo pf-e je bilo sa mnogo manje drame.
A planetarni hit nakon FSC-a "Letvata" poene u pf-u su dali 4 forumasa: EvilSmile 7p, Milos97 6p, Stole 2p i Tinte 1p.
Moj plasman je za zaborav.
Ali, da. Dosta odlicnih pesama. Sacuvao sam 14, mada sam mogao jos koju. A pomenuta Ava Max je kod mene bila ukupno na 6. mestu.

Ja se ne sećam ni kome sam davao 12 poena, kamoli ostale pozicije 😂 svaka čast ako pamtiš ili zapisuješ

Nista ne pamtim. Nego imam sve te tabele, laptop pri ruci, tako da ...

Ja se izvinjavam organizatoru ,opet sam krivo ukapirao i mislio da je kao ono nekad prije da riječ može da bude u tekstu ne samo u naslovu. U svakom slučaju povlačim prijavu , ne mogu da nađem pjesmu a izgubio sam tako puno vremena . Nadam se da nisam DQV

U ovom trenutku imamo 29 učesnika, a ako uzmemo u obzir i moju prijavu - 30. Ostalo je još par sati za prijave, tj. do 15.00 (koji minut više-manje).

Stigli smo i do poslednjeg podsetnika. U pitanju je 224. FSC - Nemoj biti Leo #2. Po pravilima najsloženija tema od svih koje sam organizovao, a podrazumevala je - zabranu popularnih jezika, zabranu instrumentala, slanje samo debitanata, ne više od 500.000 pregleda na Youtube i da je pesma izdata pre 2022. godine.

1. mesto - Lara - Za nas @Stole

2. mesto - Eefje de Visser - De Parade @dodo

3. mesto - Tautumeitas - Spodrē manu augumiņu @Leo Cezar

Back