241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Na ovom forumu verovatno će biti jedan od dužih, ali ukupno je bilo izdanja koja su duže trajala, oba u 2014. Jedno koje je kačilo prekid u radu foruma i drugo za vreme poplava koje su zadesile region. Zanimljivo da su bile u pitanju moja prva organizacija i prva pobeda. :D

Može i posle 15h da se produži, ionako nemam pesmu, a ovo što se dogodilo me destimuliše da tražim.

Nastavljamo dalje sa podsetnikom. Na redu je 193. FSC - Svi jezici sveta. Tema je podrazumevala da svaki jezik može da ima samo dva učesnika, jednog muškog i jednog ženskog. Ovo je bio FSC sa jednim od najneizvesnijih pobednika - 1. mesto 153 poena, 2. mesto 153 poena, 3. mesto 151 poen.

1. mesto - Conrad – No God @Milos-S

2. mesto - Wincent Weiss - An Wunder @Djole89

3. mesto - Kortez - Hej Wy @Replay

Svaka čast svima, ali ipak ovaj FSC je iznedrio i jedan planetarni hit koji je ostao da se sluša i do danas
PS: hari_eurovision, nadam se da ćeš se nekada vratiti na forum

Mira – Letvata

Last edited:
Ohhh prvi put Sanah na forumu, ali se nije proslavila 🙄

Da, forumaši su baš bili inspirisani na tom FSC-u.
Ja još slušam povremeno: Famous Oberogo – Hoy Ya No, SuperSonya - Uhodi, Armin Muzaferija – Džehva, Nova Norda – Varım.
A ostao mi je upamćen i bojkot Ave Max sa Kings & Queens. :ROFLMAO:

Što su je bojkotovali? Ja tu pesmu čuo jednom i reko super imam je za FSC , setio BiH se da su je slali, kad ono cvrc , još pukla.

Da, forumaši su baš bili inspirisani na tom FSC-u.
Ja još slušam povremeno: Famous Oberogo – Hoy Ya No, SuperSonya - Uhodi, Armin Muzaferija – Džehva, Nova Norda – Varım.
A ostao mi je upamćen i bojkot Ave Max sa Kings & Queens. :ROFLMAO:
Sve te pesme i dalje slušam. Juuuuuuu!

A gdje si ti bio Endrega, da tad nisi sudjelovao?

Jao Uhodi, to je jedna od pesama koja zvuci kao da sam je ja komponovao 😍

Ne znam...obzirom da sam pobedio na 196. FSCu znači da sam se vratio ubrzo posle ali izgleda da me jedan period te 2019. nije bilo. Mislim da sam tad uživao u ljubavi dok je trajala :ROFLMAO:
A gdje si ti bio Endrega, da tad nisi sudjelovao?
Tek sad vidim kako sam tad lepo pobeđivao u kontinuitetu na par meseci, a sada ni finale ne vidim. Očaj

Back