241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Dobro što je moja Alba Dankinja.
I delom Šveđanka, eto i nju je stigla kletva. Njeni su se valjda upoznali na snimanju The Best Intentions, drame koju je režirao Albin otac, a u kojem glavnu ulogu ima njena mama Pernila. Film je nagrađen je u Kanu 1992. a govori o roditeljima Ingmara Bergmana (on je valjda i pisao scenario). Sasvim fina drama.

Evo i Liste uspešnosti, pomalo neplanirano, ali su rezultati forumaša na ovom i prethodnom izdanju bili interesantni, pa me je zanimalo kakvo je trenutno stanje.

Untitled.jpg
Liberta prop'o

Je li se moja baksuznost prekida sa ovim FSC-om?😮
@MilanB Los broj sam izabrao? Hmmm :cautious:

Evo ovako. Cestitke MilanuB na organizaciji (koja nije bila laka u ovom periodu) i pobedi. Ja sam prezadovoljan. Em organizator, em moja 10-ka pobedila, em mi je jedan od najomiljenijih FSC ucesnika pobedio. 😊 Jos kad dodam 3. mesto Agnes (to sam najmanje i ocekivao) i TOP 10 za fenomenalnu pesmu "Libertad". Bas sam zadovoljan. @Ro97 Sad mi je jasno sto nisi pobedio. Pokusao sam nesto preko veze i sad mi je jasno sto se ta veza prekinula. Svakako mi je drago sto si uspeo da dodjes do TOP 3.
@Petar Ipak nisam izbaksuzirao Nica. A to kazem i Ro97.

Ja se zahvaljujem na poenima za Ankor. Meni nije bila ono naj, ali mi se svakako dopada i mislio sam da cu se usunjati u finale. Za Miguel su mi interesantni poeni; ili su bili TOP poeni (2x12, 2x10) ili sitni (2x3, 2x1). Za mene je bio jedan od najboljih. Bravo za izbor @etica

S obzirom da je pf-e proslo lose, bar ste se iskupili sad u finalu. 👍

Nekako mi ne ide da napisem Nico. Onako bez padeza. Mada nekad i tako napisem. Isto kao i tvoj nik.
Da li da napisem Filhyja, Filhya ili samo Filhy?

Back