Albinu pesmu sam čuvao još od BSC-a, tad nisam hteo da je šaljem jer mi je delovalo da je Šumska vila bolji izbor (clown emoji). Kao što rekoh, plasmanom sam zadovoljan, znao sam da ide u finale i samo sam želeo da bude u top 10. Da je pobedila ne bih se bunio svakako, ali bi mi zapravo bila jedna od najslabijih mojih pobeda, da ne kažem i najslabija.
Hvala:
12 @Shum @Destry94 @Tetsujin
10 @dodo @Bebi @zeleni @sparkle
08 @Vax'ildan
I ostalima na sitnišu!
Plasmane u pf uglavnom nikad ne gledam, ali lepo što je umalo pobedila u pf.
Zanimljive su mi neke nule od forumaša za koje znam da vole skandinavsku muziku, ali to ostavljam vama da protumačite šta znači haha
Nema na čemu. Inspirisao si meAhahahahahahahaha, ne znam koji mi je haštag moćniji. Hvala ti na ovome.
Lažni Skandinavci.
![]()
Ali stvarno imam bar 3 sumnjive nule.![]()
Može umesto Albe da se stavi i Agnes, I ona je iz ŠvedskeKako voliš da napraviš mesta drami to nema nigde![]()
#zaštoalbanijepobedilapitajtese
#lažniskandinavci
#bojkotjepresudio
Zar nije bend Red pobedio pre neki fsc? Liberta ih slao? Ili sam ih pomešao?Destry zasto si za moju pesmu komentarisao 'opet ovi'![]()
E pa izvini onda hahahahha. Pomešao sam ih skroz. Hahaha. IspalaTo je bila pesma 'I see red'Naziv benda je 'Everybody loves an outlaw'
Bend Red je debitirao na ovom izdanju
I meni interesantno kako se namestilo da Luis Miguel dobije ovakve ili-ili poene.Za Miguel su mi interesantni poeni; ili su bili TOP poeni (2x12, 2x10) ili sitni (2x3, 2x1). Za mene je bio jedan od najboljih. Bravo za izbor @etica