241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Vidim jedva sam se provukao, a bogami izostali su bodovi od nekih forumasa od kojih sam ocekivao :/ Hvala Stefanu na 12, Leo na 10, Djole i Novinar na 8 i ostali na sitnije poene. Interesantno da ove godine po prvi put sam i ja Filhiju dao bodove i on meni (razmenili sitnise).

Albinu pesmu sam čuvao još od BSC-a, tad nisam hteo da je šaljem jer mi je delovalo da je Šumska vila bolji izbor (clown emoji). Kao što rekoh, plasmanom sam zadovoljan, znao sam da ide u finale i samo sam želeo da bude u top 10. Da je pobedila ne bih se bunio svakako, ali bi mi zapravo bila jedna od najslabijih mojih pobeda, da ne kažem i najslabija.

Hvala:

12 @Shum @Destry94 @Tetsujin
10 @dodo @Bebi @zeleni @sparkle
08 @Vax'ildan

I ostalima na sitnišu!

Plasmane u pf uglavnom nikad ne gledam, ali lepo što je umalo pobedila u pf.

Zanimljive su mi neke nule od forumaša za koje znam da vole skandinavsku muziku, ali to ostavljam vama da protumačite šta znači haha

Albinu pesmu sam čuvao još od BSC-a, tad nisam hteo da je šaljem jer mi je delovalo da je Šumska vila bolji izbor (clown emoji). Kao što rekoh, plasmanom sam zadovoljan, znao sam da ide u finale i samo sam želeo da bude u top 10. Da je pobedila ne bih se bunio svakako, ali bi mi zapravo bila jedna od najslabijih mojih pobeda, da ne kažem i najslabija.

Hvala:

12 @Shum @Destry94 @Tetsujin
10 @dodo @Bebi @zeleni @sparkle
08 @Vax'ildan

I ostalima na sitnišu!

Plasmane u pf uglavnom nikad ne gledam, ali lepo što je umalo pobedila u pf.

Zanimljive su mi neke nule od forumaša za koje znam da vole skandinavsku muziku, ali to ostavljam vama da protumačite šta znači haha

Kako voliš da napraviš mesta drami to nema nigde :ROFLMAO: :ROFLMAO:

#zaštoalbanijepobedilapitajtese
#lažniskandinavci
#bojkotjepresudio

Ahahahahahahahaha, ne znam koji mi je haštag moćniji. Hvala ti na ovome. 🤣🤣

Lažni Skandinavci.

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Ali stvarno imam bar 3 sumnjive nule. 👀

Destry zasto si za moju pesmu komentarisao 'opet ovi'🤔

Mislim da je I see red naziv benda, čini mi se. Ako nisam i ja pomešala.:ROFLMAO:

To je bila pesma 'I see red'🤣 Naziv benda je 'Everybody loves an outlaw'

Bend Red je debitirao na ovom izdanju

Videla sad i ja..:D:ROFLMAO::ROFLMAO:
Znala sam i za Everybody loves an outlaw, ali obrnula nazive. Mislila sam da je to naziv pesme. :ROFLMAO::ROFLMAO:

To je bila pesma 'I see red'🤣 Naziv benda je 'Everybody loves an outlaw'

Bend Red je debitirao na ovom izdanju
E pa izvini onda hahahahha. Pomešao sam ih skroz. Hahaha. Ispala :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Znaci ja sam bio bojkotiran jer ste mislisi da su pobednici😥

Glasanje je bilo veoma zanimljivo za praćenje. Posle nekih 15-ak glasača Alba je bila prva sa pristojnom prednošću. Onda su poeni počeli da izostaju i Krajno je otišao na prvo mesto. Nakon toga je i Skillet počeo da se približava. A Nico Santos i Agnes tek pred kraj glasanja došli među favorite za pobedu.

Da li je bilo bojkota nekih izvođača iz nekog razloga, pa verovatno da jeste. Ali ima ih na svakom FSC-u, to je sastavni deo takmičenja.

Svašta bih imao da kažem o tim što bojkotuju ali bolje da ćutim...

Cestitke, MilanB i sve pohvale za organizaciju!(y)

Za Miguel su mi interesantni poeni; ili su bili TOP poeni (2x12, 2x10) ili sitni (2x3, 2x1). Za mene je bio jedan od najboljih. Bravo za izbor @etica
I meni interesantno kako se namestilo da Luis Miguel dobije ovakve ili-ili poene.
1 - sparkle i EvilSmile
3 - NSTS i Vax'ildan
10 - Djole i Filhy
12 - Tinte i Stole (ali, Stole 12 poena... Jos se cudim, jer se to nikada nije desilo 🙂)
Hvala!😍

Back