241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Bebi, vreme je da angažujete muzičke stručnjake da vam pomognu. 🫡

Osećamo se kao prava Rumunija na Evroviziji. Da li ako povučemo prijavu sada pre prikazivanja pesama, da li smo diskvalifikovani sa narednog izdanja?

Hjoj mrzim ove situacije. Jeste da sam jednom kod Stevice prošao sa trećim mestom sa pesmom koja mi nije bila omiljena, al' veći mi je gušt da ispadnem u pf sa onim što jako volim. :(

Kako god želiš. Odluka je na tebi.
Bez veze je da budeš diskvalifikovan sa narednog izdanja.

Ja sam možda par puta poslao neke pesme koje su mi bile samo ok. To je bilo u onim mračnim vremenima istraživanja pesama za FSC. 😂

Ma sad iznova slušam pesmu što sam poslao, sad mi zvuči ok. Bio sam anksiozan kad sam se probudio.

basketball wives GIF by VH1

Ne slušaj je više dok ne počne FSC i problem rešen. 😂
Da li domaćin skupa misli da bi naš drugi predlog koji smo naveli u poruci bio veći izazov? XD

Ne bih je prihvatio. 😜
Ova koju si poslao je daleko autentičnija.

Uff kako si me sad komplimentom obrlatio. :p

Da je bila dozvoljena reč u tekstu to bi onda bila gotovo slobodna tema. Ja takve teme ne organizujem.
Evo ti plazma keks jer si tako poseban
(Iz nekog razloga se link slike ne stavlja, tako da zamislite da sam stavio sliku plazme)

Da, jesam poseban - hvala. Ali nema to veze sa posebnošću, niti je ova tema nešto novo, originalno i nikada viđeno.
Moje je pravo da postavim temu kako ja želim, a moderatori mogu da je prihvate, ne prihvate ili traže određene korekcije. Vaše je pravo (ne persiram tebi nego govorim u množini) da na istoj učestvujete ili ne. Dosadna mi je ta kuknjava stalno, ako je pravilo ovako, što nije onako.
Sa druge strane ti kada si organizator postaviš temu koja zahteva daleko više istraživanja, gde je npr. zadatak slanje izvođača drugih forumaša (228. FSC). Pa ako ti zapadne forumaš sa kojim nemaš nikakve dodirne tačke treba da preslušaš na stotine pesama. Kad već toliko kukaš (stalno) daj nam ti slobodne teme gde imamo milion opcija. Bićemo ti večno zahvalni.

E neka si mu rekao lol ja sam kod njega dobio Đuđu i čodu, drugi muzički univerzum u odnosu na moj ukus. I odustao od izdanja.

A stvarno ne kontam kuknjavu, kao da niste ucestvovali na Stevanovim organizacijama sa onim raznim kodovima pa vam sad ovo tesko. Gde ste se tako razmazili 😂

Tu kod Stevice sam poslao penzionera iz Francuske koji je možda i umro u to doba, a osvojio treće mesto. Ja se te pesme evo sad ne sećam kako se zvala.

Da, jesam poseban - hvala. Ali nema to veze sa posebnošću, niti je ova tema nešto novo, originalno i nikada viđeno.
Moje je pravo da postavim temu kako ja želim, a moderatori mogu da je prihvate, ne prihvate ili traže određene korekcije. Vaše je pravo (ne persiram tebi nego govorim u množini) da na istoj učestvujete ili ne. Dosadna mi je ta kuknjava stalno, ako je pravilo ovako, što nije onako.
Sa druge strane ti kada si organizator postaviš temu koja zahteva daleko više istraživanja, gde je npr. zadatak slanje izvođača drugih forumaša (228. FSC). Pa ako ti zapadne forumaš sa kojim nemaš nikakve dodirne tačke treba da preslušaš na stotine pesama. Kad već toliko kukaš (stalno) daj nam ti slobodne teme gde imamo milion opcija. Bićemo ti večno zahvalni.
Ja sam se šalio, ali ti je fitilj nesto kratak danas.

Back