241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Pa nije ni ostavio za poslednji trenutak jer on nije ni video obaveštenje o novom roku već zna samo za stari rok, on trenutno misli da je rok prošao i verovatno neće ni ulaziti da proveri.

Zbog čega se uopšte produžilo glasanje i otkud 22h kao novi rok? Nas 95% glasamo u roku, a ostali su specijalci, o čemu se radi?

Krajnje nekorektno prema organizatoru.

Meni je ova situacija daleko neprijatnija nego bilo kome od vas. Kao što rekoh, objasniću zašto sam ovu odluku doneo kada za to dođe vreme.
Jedan dan neće ništa promeniti. Sutra pre podne rezultati, popodne već možete da imate novu temu.

Nista Ro97, dzabe sam ti spremio rodjendasku pobednicku tortu. :( Do sutra ce se pojesti. :giggle:

Meni je zaista bez veze sto moramo da cekamo do sutra rezultate, jer sam bas ocekivao da budu danas iz razloga sto se izdanje zaista oduzilo 🙄
Mislim, nije mi bas ni jasno zasto ljudi cekaju poslednji dan za glasanje, u cemu je fora?
Jel Pokahontas prosao u finale, ne secam se po mienimy ko je ispao, a ko prosao?

Pa nije ni ostavio za poslednji trenutak jer on nije ni video obaveštenje o novom roku već zna samo za stari rok, on trenutno misli da je rok prošao i verovatno neće ni ulaziti da proveri.

Juče do 14h je bio na forumu, ništa ga nije sprečavalo da glasa. Pretpostavljam da je možda mislio da će moći i kasnije da stigne, ali eto, po svemu sudeći vrlo je moguće da i neće.:)

E sad Milane, ne budi takav

Inace ono za da podsetnik mora biti na 24h sam se sprdao, vec smo diskutovali to sa Ivanom na jednoj od proslih tema🤣

Ipak nema rezultata večeras?!

Pa ovo je najveći FSC skandal još od Snežane i 7 patuljaka!

Back