242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Ja sam zadovoljan žrebom. Mada se kompozicija svojom autentičnošću i kvalitetom izdvaja na kojoj god poziciji bila.
Sve mi se poklapa za još jedan sjajan rezultat. Imam strah od pobede. :LOL:

Cestitke finalistima na prolazu u finale.

Hvala svim malobrojnim dusama koje su glasale za Angusa i pomogle mi da ne zavrsim sa nula bodova :ROFLMAO: Iako sam imao daleko ozbiljnije varijante u opticaju, nisam hteo da ih saljem i resio sam da ponovo eksperimentisem i da se zezam te posaljem nesto skroz ludo i drugacije za svoju dusu. Znam dobro kako prolaze eksperimenti u oko 99% slucajeva ali mi je svejedno drago da se bar nekome svidelo :D

Jedino sto mi je zao je sto su mi poispadali glavni favoriti i to u oba polufinala.

Cestitke Pokahontasu jos jednom na svemu sto je uradio sto se organizacije tice. Na skali od 1 do 10, dao bih ti 100 :love:

Ne rade linkovi u trecem postu za 20. i 21. pesmu u finalu, ili je do mene problem?

FSC UNITED NEWS: RASKOL KATOLIĆKE KOALICIJE?

Šokantni rezultati polufinala samoglasničkog 242og FSC-a. Poznati su svi finalisti, a i oni koji nisu uspjeli. Prema njima, samo je zeleni, jedini član katolićke kaolicije koji je prošao u finale. Očekuje li ga uspijeh i konačan upis na LU ili potpuni potop zbog raskola KK-a, saznaz cemo za koji dan. #voteforgreen

Kada je slušanje? Očekivani neprolazak u finale, ali nisam očekivao 50p to je pozitivno iznenađenje. Ni ja inače nisam fan takvih pesama ali odgovarala je temi i nešto mi ima emotivno u pesmi. 🥰 Ja sam vam na ovom FSC-u kao Gruzija, migoljim se ali me neće 🤣

Meni su na Sluštajte FSC rekli da ne pripadam nikakvoj koaliciji zbog isuviše random razmišljanja. Ko želi da osnujemo koaliciju izopštenih iz drušva javite se na e-mail bebilend@fsc.org.
Uskoro šaljemo glasove i sad ćemo da napravimo haos!

Back