Ja sam zadovoljan žrebom. Mada se kompozicija svojom autentičnošću i kvalitetom izdvaja na kojoj god poziciji bila.
Sve mi se poklapa za još jedan sjajan rezultat. Imam strah od pobede.
Hvala svim malobrojnim dusama koje su glasale za Angusa i pomogle mi da ne zavrsim sa nula bodova Iako sam imao daleko ozbiljnije varijante u opticaju, nisam hteo da ih saljem i resio sam da ponovo eksperimentisem i da se zezam te posaljem nesto skroz ludo i drugacije za svoju dusu. Znam dobro kako prolaze eksperimenti u oko 99% slucajeva ali mi je svejedno drago da se bar nekome svidelo
Jedino sto mi je zao je sto su mi poispadali glavni favoriti i to u oba polufinala.
Cestitke Pokahontasu jos jednom na svemu sto je uradio sto se organizacije tice. Na skali od 1 do 10, dao bih ti 100
Šokantni rezultati polufinala samoglasničkog 242og FSC-a. Poznati su svi finalisti, a i oni koji nisu uspjeli. Prema njima, samo je zeleni, jedini član katolićke kaolicije koji je prošao u finale. Očekuje li ga uspijeh i konačan upis na LU ili potpuni potop zbog raskola KK-a, saznaz cemo za koji dan. #voteforgreen
Kada je slušanje? Očekivani neprolazak u finale, ali nisam očekivao 50p to je pozitivno iznenađenje. Ni ja inače nisam fan takvih pesama ali odgovarala je temi i nešto mi ima emotivno u pesmi. Ja sam vam na ovom FSC-u kao Gruzija, migoljim se ali me neće
Meni su na Sluštajte FSC rekli da ne pripadam nikakvoj koaliciji zbog isuviše random razmišljanja. Ko želi da osnujemo koaliciju izopštenih iz drušva javite se na e-mail bebilend@fsc.org.
Uskoro šaljemo glasove i sad ćemo da napravimo haos!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.