242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Skandinavija su samo 3 zemlje, od toga je jedna Danska koja je doživela potpuni muzički kolaps. Tako da ne znam koliko je dobra ideja da imamo tu temu.

Pa to je ko kad bi tetsujin nakon afričkog FSC-a na svom World Cup-u izbacio cijelu CAF federaciju lol
Al' dobro da je bilo tako, da su mi se ugurali neki Poljaci i Rusi možda ne bih pobijedio, jezivo
Pa nije isto cela CAF federacija i dve zemlje lmao pritom, admini su tad rekli da je dobra ideja da imamo izdanje bez PL i RU.

Uostalom, ne znam ni što se pravdam oko toga godinu dana kasnije, nadam se da ćete preboleti jednog dana. ❤️ Svaki organizator bira svoja pravila i ima tu kreativnu slobodu, tako da je cela ova diskusija besmislena. Ali BSC će ostati izdanje o kom će se pričati još dugo kao o beogradskom ESC-u!

@Pokahontas Piši i kači slike direktno na forumu. Nemoj stalno umetati tvitove. Sutra ako bi ti tvitovi nestali, sve bi bilo prazno u ovoj temi. Drugi razlog je bespotrebno opterećenje foruma.

Skandinavija su samo 3 zemlje, od toga je jedna Danska koja je doživela potpuni muzički kolaps. Tako da ne znam koliko je dobra ideja da imamo tu temu.

Pa uključiš Finsku i Island a neko nekad uključuje i Farska Ostrva. Realno ih možeš uključiti u Skandinaviju jer zvanično joj i pripadaju.

^ To bi onda bilo bolje da se zove nordijski FSC, i nije loša ideja, al bih ja recimo i u toj temi zabranio pesme na engleskom 🤭

^ To bi onda bilo bolje da se zove nordijski FSC, i nije loša ideja, al bih ja recimo i u toj temi zabranio pesme na engleskom 🤭
Pa slažem se sa tim. Ako imamo eto Nordijsku temu onda trebaju da se šalju pesme na zvaničnom jeziku zemlje iz koje se izvođač šalje.

Koliko fiks ideja odjednom, a bas smo lepo imali 3 kreativne teme zaredom i sad opet geografija🥴

Pa uključiš Finsku i Island a neko nekad uključuje i Farska Ostrva. Realno ih možeš uključiti u Skandinaviju jer zvanično joj i pripadaju.
Kao što reče rintintin, to je onda nordijski FSC.

• Like
Reactions: Mrm
Obožavam statistike!!! Poky nam onako lepo prezentira da nije suvoparno ko da učimo bibliografske podatke. Jako volim najezdu debitanata, osilili smo se sa tim podrumarama ko nikad do sad!

dodatni sadržaji vezani za FSC biće objavljivani na Twitteru uporedo sa ovde u danima koji slede

A onda kada dođe tema gde treba da se šalju debitanti: pa dokle više takva ograničenja, pustite nas da šaljemo ono što volimo, uništićete ljudima želju za učestvovanjem... 😂🤣
Svi pomalo imamo bipolarni poremećaj. :ROFLMAO:

Back