242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Ako insistirate da sledeci organizatori ovo praktikuju, niko se nikada vise nece prijaviti da org
Nije nikakvo insistiranje vec samo preporuka tj. lepa zamisao da se popuni vreme izmedju glasanja. Pokahontas je to uradio na svoj nacin i ne mora i ne moze svako bas kao on, ali je super da se malo bolje upoznamo sa izvodjacima za koje nikada nismo culi!

Edit, stigao me Filhy, bas tako :)

Ne zelimo dosadne fscove ali je to valjda i do pesama.

Imamo puno ljudi koji godinama unazad igraju pa nisu organizirali ili izbegavaju jer uvek kazu ne mozemo spremiti toliko dobru grafiku, nemamo preterano vremena itn.

Super je sve sto Pokahontas radi, ali to ne moze svako i to je u redu.

Ne Petre, treba nam stručni žiri, ponavljam STRUČNI žiri.. Videću kako sad prođem, od toga zavisi da li ću da podnosim žalbu FSC EBU-u.. 😌 A ti si koliko znam čelnik te organizacije, tako da u zavisnosti od rezultata spremaj se za žalbu.. Eva Rida će ti je lično predati...

grupa6.jpg

ŠESTA GRUPA PESAMA

AViVA
MESTO ROĐENJA: Sidnej, Australija:au:
FUN FACT: Ova talentovana umetnica ima i malteško državljanstvo preko oca maltežanina, u detinjstvu je sedam godina živela na tom majušnom ostrvu.

Izïa
MESTO ROĐENJA: Pariz, Francuska:fr:
FUN FACT: Rođena parižanka se od samog detinjstva bavila muzikom, pa je tako sa samo 7 godina osnovala duo sa svojim ocem, gde je ona pružila vokale uz njegovu klavirsku pratnju.

Anabel Englund
MESTO ROĐENJA: Nju Jork, SAD:row:
FUN FACT: Anabel je kao svoji glavni muzički uticaj navela Madonu, uprkos tome što je ona DJ, a Madona pevačica.

Anitta
MESTO ROĐENJA: Rio de Žaneiro, Brazil:row:
FUN FACT: Naširoko poznata brazilka retko kad peva na svom maternjem portugalskom, a uglavnom se odlučuje za rasprostranjenije španski i engleski jezik, kako bi prisvojila latinoameričko i svetsko tržište.

Urban Cone
MESTO ROĐENJA: Stokholm, Švedska:se:
FUN FACT: Svih 5 članova grupe muzički su se pronašli u srednjoj školi, gde su krenuli sa svojim stvaralaštvom.

Amir
MESTO ROĐENJA: Pariz, Francuska:fr:
FUN FACT: Pored opšte poznate činjenice da je predstavljao Francusku na Pesmi Evrovizije 2016. sa pesmom "J'ai cherche", manje poznat detalj je da je Amir Haddad poreklom jevrej od roditelja iz Tunisa i Alžira, zbog čega je deo detinjstva proveo u Izraelu, gde je pevao u lokalnoj sinagogi.

Last edited:
Tačno, Bebilend se plaši organizacije zbog nedostatka stručnog produkcijskog kadra. U pravu je Niko.

Meni baš zabavna organizacija, jedino je prpa kada je dan prezentacije pa mora da se radi brže nego obično po pitanju pripremanja banera

Tačno, Bebilend se plaši organizacije zbog nedostatka stručnog produkcijskog kadra. U pravu je Niko.
Znam, ali ja neću više da zbog toga moj kvalitet trpi, iz sezone u sezonu.. 😌 Preduzmute nešto, ne zanima me, osposobite vaš kadar, podučite ga malo, pobogu..

Znam, ali ja neću više da zbog toga moj kvalitet trpi, iz sezone u sezonu.. 😌 Preduzmute nešto, ne zanima me, osposobite vaš kadar, podučite ga malo, pobogu..
Pljačka svega se desila. Vi očigledno niste bivstvovali na našoj forumskoj planeti pre pada komete?

• Wow
Reactions: Mrm
Back