242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Meni su na Sluštajte FSC rekli da ne pripadam nikakvoj koaliciji zbog isuviše random razmišljanja. Ko želi da osnujemo koaliciju izopštenih iz drušva javite se na e-mail bebilend@.fsc.org.
Uskoro šaljemo glasove i sad ćemo da napravimo haos!
ja bih... ali organizator mora prvi da glasa ☹️ ☹️ ☹️ ☹️

Još niste?! Lele, pa ne pečete pekmez da traje satima.

Ma 'oće i on, purnjali smo u prošlom životu.

Da li me zezate da mi je pesma prošla u finale? :D Moja očekivanja su bila na jednom od poslednja tri mesta u polufinalu.
Ali Leo Cezar da prođe u finale, to je tek neverovatno?! 😦😁

Filhy, Etica, Cinque, Sparkle, Rintintin u finalu - divno!!! 👏
Ali gde je tu Milena Farmerka? Kako da onakva hitčina ne prođe? :oops:
Urban Cone, Uplink i Allie X takođe po meni vredni finala, u najmanju ruku.

Još uvek ne mogu da verujem da je Allie X ispala, bukvalno sam razmišljao na kojem mestu u top 10 će da završi.

Da nisam ovoliko zaokupljen oko organizacije verovatno bih ponovo imao mental breakdown kao za Egreta na PZE onomad

FSC UNITED NEWS: IVANA RAZBILA RAČUNAR MILOŠU O GLAVU KAD JE VIDJELA DA JE ZADNJA

Iako polu uspješna na FSC-u, moderatorka natjecanja, Ivana, pobesnela je videvsi rezultate. Nakon sto je pokusala da podnese ostavku, jer su je svi klanovi bojkotovali, razbila je fsc računar jer joj nisu odobrili ostavku.

Ed. Nesluzbeno, Niko i Endrega spremaju nuklearni napad na zelenog jer su umjesto njega zasjeli na 13. poziciju u pf-u

Last edited:
Trebalo bi da sam u dvadesetom snu, ali se vratim po krevetu ko roto reklama jer su me iscediti danas da od umora ne mogu da spavam.
Dođoh da izjavim da sam jako dragosna što sam u finalu!
@Bebi, nema klanova na FSC-u, od kud ti to, ne nasedaj na podele! Mi smo jedna FSC porodica, a kao i u svakoj porodici ima nas raznih, malo smo funkcionalni, malo disfunkcionalni,ali se volimo jer porodicu ionako ne možemo da biramo, ali zato uvek možemo da je brukamo 🤗

@Bebi, nema klanova na FSC-u, od kud ti to, ne nasedaj na podele! Mi smo jedna porodica, a kao i u svakoj porodici ima nas raznih, malo smo funkcionalni, malo disfunkcionalni,ali se volimo jer porodicu ionako ne možemo da biramo, ali zato uvek možemo da je brukamo 🤗
Sad se osećam ipak malo integrisanije. ❤️ Sledeći FSC ubadam pesmu u centar!
Ovo proslo samo jer je Bebi
Ili da pošaljem nešto isuviše očigledno da sam to ja poslao, pa da vidimo jel bi ova tvrdnja opstala.

Kakva se teorija razvila iz toga? Jako me zanima!

FSC UNITED NEWS: IVANA RAZBILA RAČUNAR MILOŠU O GLAVU KAD JE VIDJELA DA JE ZADNJA

Iako polu uspješna na FSC-u, moderatorka natjecanja, Ivana, pobesnela je videvsi rezultate. Nakon sto je pokusala da podnese ostavku, jer su je svi klanovi bojkotovali, razbila je fsc računar jer joj nisu odobrili ostavku.

Ed. Nesluzbeno, Niko i Endrega spremaju nuklearni napad na zelenog jer su umjesto njega zasjeli na 13. poziciju u pf-u

Mislim da te se ni Informer ne bi postideo da radiš za njih. :p:D Svaka čast. :D Ovo "polu uspešna" mi čak dođe i kao kompliment, imajući u vidu koliko katastrofa rezultate imam. :ROFLMAO:

Back