242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Ne volim tako kad se ostavim nedorečen, pogotovo pred spavanje. :LOL: ima da sanjam tvoju teoriju.

Večeras propuštamo šlušanje jer imamo dva eventa od krvi i mesa da posetimo.
Noćas spavali nismo, samo se nismo logovali da ne mislite da imamo poremećaj.

E pa ako nema bar 10 ljudi event se otkazuje. Previše skupo!

Cestitam finalistima. Nakon 3 neprolazaka u finale, red je bio da ovaj put prodjem. Ocekivao sam, a i sad ocekujem dobar plasman. Top 10 sigurno, a realno Top 5. U prilog mi ide plava boja za finale.☺️
Proglasenje je bilo odlicno, a bas mi je zao sto organizator nije prosao, pogotovo nakon dosadasnje odlicne organizacije.🙁
Naravno, izbacili ste mi dosta Top pesama. @Vax'ildan mislim da ti je sve bilo jasno posle mog komentara. Angelina nije imala sanse za finale. 😢
A posebno mi je zao i sokiran da Amir nije prosao dalje. Zaista odlicna pesma.
Najveci promasaj je taj sto sam predvideo da je Urban siguran finalista, a ono na poslednjem mestu.
Ne znam da li cu u celosti biti na Slusamo FSC, ali cu biti tu da cujem komentar na moju pesmu.👍
Valjda nesto nisam propustio, posto pisem dok putujem.😅
E, da. Prokomentarisao sam Roovu pesmu i dobila bi ili je dobila poene od mene.

Slušamo FSC: FInale 242. izdanja

Šta nas očekuje večeras?

Nakon tradicionalnog odbrojavanja, poslušaćemo ponovo favorite produkcije koji su ispali, Emela i Elu Er!

• Pobednik Nico Santos će izvesti svoju pobedničku pesmu pre takmičarskog dela, a takođe će i nastupiti na tzv. poluvremenu sa potpuno novom pesmom! Sahrana karijere u stilu.

Pojedini izvođači su spremili POTPUNO NOVE unapređene nastupe za finale!

I kao i uvek - puno smeha i dobre zabave kek

Slušamo se u 20h ili od 19.50h ukoliko dolazite na zagrevanje!

Tek sad vidim koliko je organizator uništio Elis žrebom. Fino.
Suspicious Monkey GIF by MOODMAN

FSC UNITED NEWS: BEBI PRAVI NOVI KLAN ZBOG KOJEG CE Z3L3N1 GORIT NA LOMAĆI

Buduci da nije ljudksog roda, zeleni je zadnji na kladionicama. Organizqtori nece dozvoliti zelenom pobjedu jer nije deo homo sapiens familije!!!!

Ne znam da li cu u celosti biti na Slusamo FSC, ali cu biti tu da cujem komentar na moju pesmu.👍
Valjda nesto nisam propustio, posto pisem dok putujem.😅
Reče glavni urednik ovog muzičkog programa, na poslednjem slušanju, da ko bude tako radio, odnosno dolazio da vidi samo komentare za svoj predlog, dobiće ban i zabranu na par emisija 🤪🤭

Bez brige. Poznajem glavnog urednika. Sve je sredjeno. 😀
A sto se tice da organizator bude DF pisao sam o tome i podrzavam. Svakako mi je bez veze da nema organizatora u finalu.

FSC UNITED NEWS: BEBI PRAVI NOVI KLAN ZBOG KOJEG CE Z3L3N1 GORIT NA LOMAĆI

Buduci da nije ljudksog roda, zeleni je zadnji na kladionicama. Organizqtori nece dozvoliti zelenom pobjedu jer nije deo homo sapiens familije!!!!
Džaba se paranoišete, nemamo za šibicu da zapalimo sveću svim poispadalima po polufinalima ove godine kamoli da celu vašu rasu ugrozimo.
Fokus nam je da mi kod sebe ne doživimo građanski rat.

Back