243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
7 minuta do kraja prijava, jedva cekam da nas Bebi iznenadi priredbom za 10 minuta😍
electra-elite-da-ja-sam-kurvo-ta-gif.6957

Daj uvedite 3 pf-a kad je tlk prikavljenih ili ko na Srboviziji kad je bio Minifest, u ovom slucaju kvalofikacije za Bebilend

45 pesama + revijalni deo + zagrevanje, 3 sata uz FSC! 🥹

Tri sata minimum! 😆
Onda napraviti dva dela uz random miks, po pola jednog i pola drugog polufinala, ali opet sutradan ne bi došli oni koji čije su pesme bile u prvom Slušanju.
Makar bi se polovina njih zeznula ako ništa drugo. :D

Par minuta pred početak specijalni gost otvaranja takmičenja je najveća pop ikona Madonna! Ona će vam prekratiti minute čekanja tako što ćete odgledati njen fenomenalni nastup za pesmu Isaac koji je izvela na vrhuncu svoje karijere na "Confessions Tour". Uživajte!

Par minuta pred početak specijalni gost otvaranja takmičenja je najveća pop ikona Madonna! Ona će vam prekratiti minute čekanja tako što ćete odgledati njen fenomenalni nastup za pesmu Isaac koji je izvela na vrhuncu svoje karijere na "Confessions Tour". Uživajte!

Boooože Isaaca + Forbidden Love sa ove turneje sam vrteo bez prestanka tih godina 🥰

Last edited:
Dobro veče i dobrodošli na priredbu (prezentaciju pesama)! Kroz večerašnju priredbu vodi nas naša draga Mariana Sura!

artworks-js5fRfEzWg3O-0-t500x500.webp

Prezentovanje će biti u vidu sekcija koje ste imali za zadatke. Evo kako stojimo sa sekcijama:

Antropologija: 7 pesama
Džoker: 5 pesama
Emo faza: 5 pesama
Regresija: 7 pesama
Denserka Fenserka: 7 pesama
Pogrebna oprema: 7 pesama

Muzika za klistir duše: 7 pesama

ufff predstavljanje pesama, pa taman kad bude pri kraju Liga Šampiona da se gleda dok se preslušavaju pesme:love::love::love::love:

I pretpostavila sam nekako da je Marko dobio zadatak "emo faza" čim se nije snašao. :D

Back