243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Šaban Šaulić – Šadrvani kuriozitet je da je naša služba umalo ispratila ovog čoveka na dalji put. Ali, pošto se to nije desilo na kraju večeras specijalno ovom prilikom nastupa na našem festivalu muzike. Njegova duša za vas izvodi pesmu Šadrvani!

33.Šaban Šaulić - Šadrvani.webp

George Michael & Aretha Franklin - I knew you were waiting najavljeni duet mrtvih, dve zvezdetine koje sada vam upravo izvode numeru direkt pod oblacima! Uzdignute glave pozdravite i pevajte za svoju i njihovu dušu!

34. George Michael & Aretha Franklin - I knew you were waiting.png

George Harrison - Got My Mind Set On You je originalno komponovana za James Ray-a 1962 godine ali je prepevao u svojoj verziji bivši član Bitlsa. Njegovi posmrtni ostaci večeras izvode numeru koja govori o tome kako je bacio oko na neku ribu.

Ja bukvalno ne znam šta je originalnije. Bebijivi komentari ili baneri.

Rachid Taha – Minouche – imamo jedne specijalne posmrtne ostatke iz Alžira. Pesma vrlo interesantno zavodi dok je slušate, kao što i sam Richard zavodu lepu damu. Možda se nekoj dami iz publike toliko dopadne njegova interpetacija da naprosto poželi da umre da bi se duša spojila s njegovom.

Omiljeni baner do sad 😍

Carmen Miranda - Mamãe eu quero puno ime ove žene je Maria do Carmo Miranda da Cunha rođena 1909. smatra se trenutno jednom od najstarijih učesnica ovog festivala, ukoliko postoji drugačiji podatak ispravite me. Doduše, bila bi najstarija da je živa, no njen skeleton vam izvodi performans za pesmu koja je poznatija internacionalno pod imenom „I want my mama“. Pesma je nastala 1937. godine.

35. Carmen Miranda - Mamãe eu quero.webp

Donna Ares - To mi nije trebalo ceo Balkan je patio kad je duša napustila njeno telo. No ovom prilikom je specijalnim efektima čarobnice Olgice Frumušel vraćamo u život na par minuta da vam izvede svoj megahit.

36. Donna Ares - To mi nije trebalo.webp

Etta James – At last jedna ozbiljna gospođetina i pokojnica koja svojom pesmom zaista udara u srž svake komore. Prepoznatljiv ton koji prija uhu skoro pa ko sa gramofona. Na kraju kako i sama pesma kaže ovo je jedan veliki klasik koji ostaje zabeležen za buduće naraštaje. Poštovani, lupimo jedan aplauz za urnu iz koje izlazi duh Ette James da nam još jednom priredbi emotivnu tubolenciju!

37. Etta James - At last.webp

Back