243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Pa da, slažem se skroz, jeste super priredba, ali je i proredba. Treba da se proredi malo, nije baš sve slušljivo. ;)

Radiće selekcija, eto ova prva pesma ide odmah na odstrel, pesma ni kriva ni dužna ali imamo problem sa nazivom izvođača 😡

Zemya Hamilton & Tommy Nilsson Time su švedski pevači koji će na ovom takmičenju pokušati da vam donesu prepoznatljiv švedski zvuk iz prošlosti. Gospodin je bio u heavy metal bendu Horizont. Svojom pesmom Time katapultiraće vas u vreme više od 30 godina unazad.

Alal ti majka za izbor ko god da si... 🙌

Edit: dobro, @dodo nije.. 😅😅

Last edited:
Ovde opet neka "Izvini, Aleksandra, odakle si ti?" situacija.

Bebilend je kurvertirao svoje glasove i poslao u Zagreb kod @Ro97 da čuva dok ne svane sudnji dan.

Jako mi je krivo što neke pesme nisu dobile poene, molim te ljude da se ne uvrede zaista je FSC po mojoj meri (pobogu, ja ga smislio) i to ne znači da pesme koje nisu dobile poene da inače ne bi neku lepu ocenu dobile u slabijoj konkurenciji.

Vi od sutra obavezno dva deci u školu...ovaj, glasate od ujutru to sam hteo da kažem da. Komentare na pesme očekujem, pokoji semafor i neku ocenicu.

E naka si @dodo ubacio/dodao ovo, da se pitamo svi skupa do samog kraja da li je Mrm izabrao "Time"... 🤩 Okay, neće se niko pitati to, ali pustite me da tako mislim barem noćas.. 😌😛

U svakom slučaju, Welcome to 🇱🇻Latvomrmija, zemlja koja nema namere da se u dogledno vreme kvalifikuje za finale.. 😌😎😍
Baš volim što ste se vratili Maestro, jer ja recimo nikada ne bih povezao Dulce Simfonie i Bycharu sa vašim preferencijama 🫶

• Love
Reactions: Mrm
Back