243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Ja sam juče jednom preslušavao pesme juče i danas, glasovi se krčkaju do sutra. Bebi odlično vodiš organizaciju, stalno si prisutan, animiraš, šarmiraš, oduševljavaš. 👏 Odlične su ti ove pesme koje si postavljao; baš sam gledao koje si sve pesme slao - mnogo lepih pesama - i među zicerima naročito neke od mojih omiljenih (Anna Oxa - Senza Pieta, Vlatko Stefanovski - Gipsy song...) :love:

Evo jedne tvoje predstavnice, koja se nedavno upokojila 😢 kako izvodi veliki FSC hit - 6. mesto na 120. FSC-u, slao Avokado. Veoma neobičan spoj, u kvartetu sa Vanesom Šokčić, Gocom Božinovskom i nekom Mirom. 🤡

Ja sam juče jednom preslušavao pesme juče i danas, glasovi se krčkaju do sutra. Bebi odlično vodiš organizaciju, stalno si prisutan, animiraš, šarmiraš, oduševljavaš. 👏 Odlične su ti ove pesme koje si postavljao; baš sam gledao koje si sve pesme slao - mnogo lepih pesama - i među zicerima naročito neke od mojih omiljenih (Anna Oxa - Senza Pieta, Vlatko Stefanovski - Gipsy song...) :love:

Evo jedne tvoje predstavnice, koja se nedavno upokojila 😢 kako izvodi veliki FSC hit - 6. mesto na 120. FSC-u, slao Avokado. Veoma neobičan spoj, u kvartetu sa Vanesom Šokčić, Gocom Božinovskom i nekom Mirom. 🤡

Jao hvala ti Boxy, drago mi je da ti drži pažnju to što imam napade logoreje i samo smišljam šta novo da ubacim :love: Da, gledao sam interval act da se uklapa u koncept, pa čak i Madonna što je otvorila ima totalno vajb nečega što bih ja slao, to koketiranje sa bliskim istokom :D

Anna Oxa je nešto loše prošla ako se dobro sećam na tom italijanskom FSC-u, Gipsy song se sad manje sećam jer nisam zapamtio o kojoj se tačno temi radilo, ali da vrhunska numera. A Lana, da, gilti pležr mi je pesma Jača od svih sa te Beovizije. :D

Hvala na prijatnoj i edukativnoj veceri - naucio sam sta to znaci tiktok pesma i pokrenuta je diskusija o tome koje su FSC pesme dobre za duvanje.
Slušaj ti eksperta koji zna da srola, ne one tamo što su videli druge kako to rade. :p

Konačno i ja da budem kamufliran nekako da ne odskačem :LOL: poslednjih par FSC-ova si me namirisao :D

Jao hvala ti Boxy, drago mi je da ti drži pažnju to što imam napade logoreje i samo smišljam šta novo da ubacim :love: Da, gledao sam interval act da se uklapa u koncept, pa čak i Madonna što je otvorila ima totalno vajb nečega što bih ja slao, to koketiranje sa bliskim istokom :D

Anna Oxa je nešto loše prošla ako se dobro sećam na tom italijanskom FSC-u, Gipsy song se sad manje sećam jer nisam zapamtio o kojoj se tačno temi radilo, ali da vrhunska numera. A Lana, da, gilti pležr mi je pesma Jača od svih sa te Beovizije. :D

Slušaj ti eksperta koji zna da srola, ne one tamo što su videli druge kako to rade. :p

Gypsy song si slao na 90. FSC kod mene na exyu izdanje, imao si Makedoniju kao zadatak i zavrsio si 5. ili 6. tako nesto.

Hvala na info :D najviše mi je urezano u sećanju Svrati na piće FSC i šumeća tableta xD

Konačno i ja da budem kamufliran nekako da ne odskačem :LOL: poslednjih par FSC-ova si me namirisao :D
Ja mislim da je dobra stvar kada te prepoznaju. To znači da si svoj, prirodan, kakav jesi inače i nemaš potrebe da se pretvaraš nekim skrivanjem svog muzičkog ukusa.

Bozxe, imam osećaj kao da je ESC zbog toga što je Slušamo podeljeno u 2 dana! 😭 Samo da drugo polufinale izgrmi, prvo mi je kršina.

Ja mislim da je dobra stvar kada te prepoznaju. To znači da si svoj, prirodan, kakav jesi inače i nemaš potrebe da se pretvaraš nekim skrivanjem svog muzičkog ukusa.
Ove rečenice su me dirnule u ove sitne sate. Hvala ti na tome. 💕

Prvo Drkadzija sa Naikom, sada Boxy sa ovim, nikad se moje pesme nisu pominjale toliko kao na ovom izdanju 💖💖💖 Def. ostavljam pečat na FSCu 🙌 Suzim

Ovo je jedan savremeno-nostalgični FSC.

qUX1pBG.png
Slušamo FSC - Drugo polufinale

Večeras u 20h

Specijalni gost: Daler Mehndi

Kolkata Knight Riders India GIF

Sviđa mi se u dva dana polufinala + imamo finalno slušanje odjednom više event-a tokom trajanja FSC-a.

10/45

Pun pogodak po mišljenju mnogih što imamo u dva dana!

RTV Petarstan čak odlučili da prenose ipak sve na prvom programu!

Bila je više nego solidna gledanost prvog polufinala iako važi za slabije. Drugo deluje opasnije pa se možda okupe u većem broju danas.

Večeras TVBabyland poziva da se okupe u većem broju jer ima dosta pesama što će izgrmeti.
Denserke su pale u očima i podijumu, emosi će izvaditi stvar iz jazbine koliko god to paradoksalno zvučalo.🤣

Back