Pokahontas
Ekspert
Ma sta vam je svima danas? Sa kakvim pesmama me to povezujete?![]()
zbog ovogaIzvukao zadatak, bolje da nisam...
![]()
ili je to samo bio blef?
Ma sta vam je svima danas? Sa kakvim pesmama me to povezujete?![]()
zbog ovogaIzvukao zadatak, bolje da nisam...
![]()
Ne želim da otkrivam info@Bebi na koliko si trenutno? Da vidim jel imaš potencijal za prvo mesto.
Ma rokni priredbu u 17h, nećemo se žalitiNe želim da otkrivam info
Ja spremio priredbu brže nego što sam mislio da ću.
Možda da vam samo objavim ko je šta poslao?
Pa zar je samo ta grupa bila za samoubistvo?zbog ovoga
ili je to samo bio blef?
pa regresija i pogrebna realnoPa zar je samo ta grupa bila za samoubistvo?![]()
Svako je ovde moj muzički opozit, zato sam i nametnuo takav džoker na silu da šaljete nešto moje xDmožda eventualno džoker ako si muzički opozit Bebiju
kakvo farmovanje reakcija c c cUkoliko ovaj moj post skupi minumum 15 očiju sa srcima može priredba u 17h!
Ja ti roknuo lubanju, čisto da bude 15 srca i jedna lubanjaUkoliko ovaj moj post skupi minumum 15 očiju sa srcima može priredba u 17h!
Ja znam svoje limite.6 očiju sa srcima je i više nego dovoljno, ajmo
@Bebi, @Boxy, @Choda, @cinque, @Destry94, @Djole89, @DoctorWho, @dodo, @dracarys, @etica, @EvilSmile, @Endrega, @Filhy, @Ivana, @Labi, @Leo Cezar, @liberta, @Majsta94, @Marko, @McSteamy, @Micky , @MilanB, @MilosFB, @Milos-S, @Mrm, @Nije sve tako sivo, @Niko, @Novinar, @Petar, @Regulus, @Replay, @rintintin, @Ro97, @Shum, @sparkle, @Stefan28, @Stefix, @Stole, @Storm, @Tetsujin, @Tinte, @Vax'ildan, @whisky, @zeleniUkoliko ovaj moj post skupi minumum 15 očiju sa srcima može priredba u 17h!
Da nema tebe bili bismo bliži nirvani.Ja ti roknuo lubanju, čisto da bude 15 srca i jedna lubanja
Ovdje dobivaš "Da nema tebe bili bismo bliži nirvani.