243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Meni se sloši kad vidim gomilu brojeva, uvek tražim da mi neko prepriča šta se dešava.

Ajde objasni ovu tabelu, šta se ovde gleda, konfuzna je.
bodovi je koliko si bodova imao u polufinalu / finalu tog izdanja. Ovaj procenat pored na 2 decimale je procenat poena koje si dobio u odnosu na maksimalan broj mogućih.

Recimo ako je izdanje od 41 pesme, 40 * 12 = 480 je maksimalan broj mogućih poena, pa ako si u finalu imao lupam 120 to je 120 / 480 = 0.25 (25.00%)

ova konačna, boldovana vrednost je srednja vrednost svih izdanja na kojima je dati takmičar nastupao

Hahaha, nisam, poslao sam u istoj konverzaciji gde sam se prošli put prijavljivao za org.

Čestitke pobedniku, odlična pesma, i meni već standardno da Stefana izgađam jako dobrim poenima na većini izdanja 🔥💪

Veoma i najprijatnije iznenađen drugoplasiranim, dakle Julian i Hrast su od prvog trenutka bez konkurencije bili moji spirit animals ovog izdanja, bravo sparkle i dodo! :love::love:

I generalno odličan finalni top 3 što se mene tiče. Super izdanje, dosta finih pesama, super tema, super organizacija, svaka čast Bebiju, uživah! ✨

Hvala etica na 12 u pf.
Moze biti da je to prva 12ka od tebe 😘👍
Rezultati finala solidni. Kod koga idemo na sledeci fsc?

Otvorio sam excel, bolje da nisam! Hvala Rou na 12, Niku na 10 i Endregi na 7 što se pristojnih poena tiče. Neke nule govore više od hiljadu dvanaestica! ☝️

Čestitke Stefanu na pobjedi, makar me se pobjednička pjesma nažalost nije dojmila. Solence su mi u tom nekom žanru bili kudikamo više za pobjedu.

Bebi, sve znaš, sve naj, bravo 🥰

Back