243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Svi pricaju o Teya Dori, a niko da pohvali Nobl iz Konstrinog Triptiha! Bravo na izboru :love:

Ovi glasovi što pristižu su izuzetno napeti, a mene radi napetost!!!

Nije problem sto je dva dana nego sve ostalo. Zasto da neko ne dodje ako moze u ponedeljak, a ne moze u utorak i sta ima veze u kom je pfu? Jednaki tretman pesme svakako ne dobiju jer vecina foruma zbog nedostatka vremena slusa samo svoje pf i onda sta prodje u finale iz suprotnog, tako da sta ima veze ko je prisutan na slusamo i kad.

I ja sam na proslo slusanje za pf stigao kasnije, jer sam bio vani pre toga i onda sam usao kad sam se oslobodio, zasto da ne dodjem makar i kasnije kad sam svakako nasao slobodnog vremena da udjem.

Ovo za anonimnost jedino podrzavam samo dajte upozorenje pred ban jer mi se desilo na par puta da ne primetim da mi je nik user.

Pravila ostaju ovakva za ovo izdanje, neka bude kao eksperiment, a ako češće budemo imali dosta pesama možda se bude smislilo nešto drugo. Era izlaženja u susret oko vremena i datuma i slično je prošla, ko može da stigne može i to je to.

Mislio da veće komedije od tebe nema na ovom forumu trenutno. :D
On Fire Burn GIF by Searchlight Pictures

Aj nek glasa neko, dosadno mi je već kad nema preslušavanja nedeljom svih 45 pesama odjednom. :love:

Btw, javno da se zahvalim ljudima što nisu u velikoj meri lupali lobanje. :p

A da kažem da je već 19 ljudi glasalo pre Slušamo FSC jel i za to slede lobanje? :D

Ja sam upravo glasao... Biću vrv u gužvi tokom sedmice i bolje je ovako.. 2 puta sam preslušao pažljivo sve, a pritom dosta toga već znam..sasvim dovoljno...

Bebi, svaka cast na svecanoj ceremoniji, bas je bilo zabavno iscitati.
Sto se pesama tice, znam mozda jos 2-3 pored moje sto je odlicno jer sam ocekivao da vise toga znam.

Last edited:
Naravno da se nije to desilo 😂 bitno da ste navalili sa lobanjama 😂

Sad mi već postaje smešno, manji je stres kada se učestalo izlažem tome 😂

Back