243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Neke pesme zavolim posle dva meseca. Recimo jako nisam voleo Hold me closer od Cornelie, a na kraju je rezultiralo da mi to bude najslušanija pesma na Deezeru prošle godine. Što govori o mom mentalnom stanju, jel, čim mi ta pesma prva bila.

FSC je instant takmičenje, jbg. Da traje mesec dana druga priča bi bila.

Ma svaki dan kad idete do posla ili škole slušate spotify plejlistu što su napravili, taman se naslušate pesama. Ili dok kuvate ručak i spremate po kući pa onda može yt plejlista da piči. Ili dok se kupate, pa malo zapevate...a da, ja zapevam da.

Previse je pesama, a ja sam bas u stisci sa vremenom da bih svaku komentarisao, tako da smo se malo igrali semafora! Pesama koje bih izdvojio jer su mi se jako jako jako svidele i koje su mi definitivno favoriti su: Blas Cantó - El bueno acaba mal, Eftalya Yağcı - Darbuka, Mika - Happy Ending, Lady Gaga - Alice, Falling In Reverse - Popular Monster, Carmen Miranda - Mamãe eu quero, Brandy & Monica - The Boy Is Mine, Beyonce - I Was Here.
Prvo polufinale:

01. Corona - The Rhythm of the Night
02. Đorđe Balašević - Krivi smo mi
03. Scissor Sisters - Invisible Light
04. Agnes Obel - Familiar
05. Ewa Farna - Na ostří nože
06. Bob Sinclar & Cutee B. Feat. Gary Pine & Dollarman - Sound Of Freedom
07. Sophia Del Carmen - Lipstick

08. Käärijä - Mic Mac
09. Teya Dora - Džanum

10. Blas Cantó - El bueno acaba mal
11. George Michael & Aretha Franklin - I knew you were waiting
12. Rachid Taha - Minouche
13. Brodka - Game Change
14. Grace Carter - Why Her Not Me
15. Naviband - Kupalinka

16. Carminho - Praias Desertas
17. Diskoteka Avaria - Pey pivo!

18. Ruelle ft. FLEURIE - Carry You
19. Konstrakta - Nobl
20. Eftalya Yağcı - Darbuka
21. Funky G - Šta ti mogu (Gad)
22. Mika - Happy Ending
Drugo polufinale:
01. Die Arkitekt ft. Lena Platonos - Julian
02. Roxette - Joyride
03. Šaban Šaulić - Šadrvani
04. Ghost - Mary on a Cross
05. Lady Gaga - Alice
06. The Faim - Humans

07. Paris Paloma - labour
08. Koikoi - Hrast
09. Solence - Indestructible
10. Etta James - At last
11. Eagle-Eye Cherry - Save Tonight

12. Falling In Reverse - Popular Monster
13. Carmen Miranda - Mamãe eu quero
14. Tate McRae - You broke me first
15. Brandy & Monica - The Boy Is Mine
16. George Harrison - Got My Mind Set On You
17. Cornelia Jacobs - I turn to you

18. Hatari- Spillingargans
19. Bob Marley-Give me just a litle smile
20. Milck - Quiet

21. Donna Ares -To mi nije trebalo
22. Beyonce - I Was Here

23. Zemya Hamilton & Tommy Nilsson - Time

Ma dođe mi forumski hor da osnujemo!!!

qUX1pBG.png

Slušamo FSC - Prvo polufinale

Večeras u 20h

Specijalni gost: Omar Souleyman

Music Video GIF by Mad Decent

JEDVA ČEKAM!!! Ova animacija Omara me osvaja!

p.s.: i moj novi avatar kida

8/45

Danas mogu doći na slušanje, ali sutra ne mogu, što znači da neću smjeti doći na finalno slušanje, što isto tako znači da ako dođem samo danas, neću smjeti doći na slušanje za slijedeće izdanje, što nakraju znači da ću ovo izdanje ipak poslušat sam 😢
Život stvarno postaje sve teži i teži, vratite nam stara prošla lijepa vremena 😭

Bukvalno mene sad počinje da tišti ovo pravilo što ste uveli za slušamoU.

Moj predlog je da danas bude pilot epizoda svega. Pa onda uvedite pravila ako je nephodno.

@Petar Ako danas prisustvujem na slušaJmo, a sutra ne ( ne želim/ sprečen sam/ krenem pa mi dosadi i izađem), da li dobijam "doživotnu" zabranu prisustvovanja, ili se to odnosi samo na ovakve specifične situacije kada se sluša u dva dana, a na regularne situacije kada se sluša u jednom danu mogu prisustvovati? 😁

Danas neka dođe tko može, sutra neka dođe tko može, i na finalno slušanje neka dođe tko može, ipak je ovo samo zabava prije svega, molim produkciju da uvaži vapaje, jecaje i kmečanje forumskog puka koji je željan zajedničkog slušanja bez ograničenja i zabrana 🙏
A pravilo da se "useri" moraju predstavit podržavam, ipak je to neka kultura prije svega 🤙👍

Pa pošto vidim da vam je svejedno da li ima ravnopravnosti između polufinala ili ne, uslišićemo vaše kmečanje i neka dođe kad ko može. Mi se više nećemo truditi da sve pesme imaju jednak tretman. :coffee:

Back