Neeee, stvarno ste užasni sa ovakvim rezultatima!!!

Nadao sam se finalu, iako komentari to baš nisu potvrđivali. Skoro svakome je u pesmi nešto falilo i svi kao da su osetili da sam ja, cepidlaka, poslao tu pesmu, pa su počeli da cepidlače za ponešto: te dobra je pesma, a ne valja vokal, te lepo sve, a ne valja aranžman, te fino, ali dosadno, pa super trud, fado, ali ništa itd.

A nadao sam se jer mi je i prošli put i sada
Đole jedini pohvalio pesmu, pa sam prošao (tada na slušanju, sada u komentarima)

Dobro, i
Tinte i
Ivana su imali OK ocenu.
Prvo polufinale je bilo slabo i mnogo, u najmanju ruku neozbiljnih pesama se provuklo u finale, a one koje su to zaslužile su ostale van njega! Loši su jednostavno ubili dobre!
Muzika za klistir duše je bila najbolja na ovom FSC-u, a najgore je prošla!
Moji poeni:
- 12: Agnes Obel

- 8: Brodka
- 7: Ruelle ft. Fleurie
- 3: Đ. Balašević
- 1: Sophia del
Krvopija (Carmen)
I u drugom polufinalu najbolja pesma nije prošla!
-
Ghost bi bila moja 12-ica bez sumnje! Predivna melodija - bio sam ubeđen da je u pitanju
Regresija zbog zvuka 80-ih i ovakvog retro aranžmana. Slušaću ovu pesmu još dosta, baš me je oraspoložila u ove kišne dane. A još je i angažovana pesma.

- I
Eagle-Eye Cherry bi verovatno bio u top 3 ovog polufinala - divno podsećanje!
- Zar ni ESC
Cornelia
nije prošla?

Neverovatno koliko je ova obrada bolja od originala, koliko se oseti emocija, lepa gradacija, odličan vokal i odlično napravljena verzija u pravom stilu koji najbolje odražava tekst i atmosferu pesme. Bravo!
- I za ovaj klasik od
George Harrisona bi pao neki poen.
Iznenađen sam da je pesma koja je otvorila drugo polufinale,
Julian prošla.

Jedna pesma iz drugog polufinala je imala potencijala da bude mojih 12 poena, ali iz samo jednog razloga će po svemu sudeći biti nula (ko je bio na
Slušamou može možda da nasluti koja).
Tačno sam pretpostavio da je
Choda poslao Keriju

.
Jedno stručno pitanje
@Filhy da li je sad teže na ovom FSC-u provaliti šta sam ja poslao?
Usudiću se sada da kažem da mislim da si ti Mika.

To sam mislio da saopštim i pre objave polufinalnih rezultata, ali su oni preuranili, pa nisam ni stigao!
Još ste i
Slušamo obavili ovako naprečac, bez najave?! Užas.