244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

I pokupio 5 lubanja. 🔥😎
oop-she-deserves.gif

Đole pravi ćele kulu, a samo je hteo da kaže šta misli o pesmama. 😭

Ja sam opet odlucio da ne citam komentare jer nemam energiju da se razocaravam do rezultata

Semafori su mi besmisleni svakako tako da nista ne propustam

Jos malo ce ljudi javno glasove da stavljaju

Ko je uopšte izmislio semafore kao način ocenjivanja pesama?!

Continue Wendy Williams GIF

Tekstualni komentari bez brojcanih ocena kao nacin komentarisanja > sve ostalo

Ne obraćam pažnju na komentare jer:
- prvi put komentari su bili ili ovo nije za mene, ili okej je
- drugi put sam poslao pesmu i bio sam ubeđen da sam u finalu (iako se ni meni pesma nije nešto sviđala) ali neki su me sabotirali ali okej
- treći put mislim da mi je pesma prošla među najboljima po komentarima na slušamo i ovde na forumu, ali svakako finale nisam očekivao
- sada mi je zanimljivo to da se Petru po prvi put sviđa moja pesma 😅

Komentari nisu merodavni uopšte jer uglavnom prokomentariše 5-6 od 40 učesnika.
Komentari i ocene su subjektivne i nisu merodavne za opsti plasman pesama, opustite se. Svako ima pravo na svoj izbor na forumu i u zivotu.
Smile and be happy. ;)

Naravno da komentari, što na forumu, što na Slušamo, nisu merodavni za krajnji rezultat, ali mogu da daju neki opšti utisak o pesmi.

Posebno kada si organizator i upisuješ poene vidiš koliko to može da drugačije.

Komentari za moju pesmu u suštini i nisi tako loši. Samo što je uglavnom neka sredina, što znači biće ili neki sitni poeni ili nule.

Komentari i ocene su subjektivne i nisu merodavne za opsti plasman pesama, opustite se. Svako ima pravo na svoj izbor na forumu i u zivotu.
Smile and be happy. ;)
Pa i poeni su subjektivni. Odgovorila si na pogrešan post, ja podržavam sve komentare, ocene, kladionice, sve.

Da, i ja podrzavam tvoj stav. Trebala sam da napisem poseban post. Ucim se, ucim... ;)

Back