244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Petar's BFF

Selena Gomez Cooking GIF by Max

Ne obraćam pažnju na komentare jer:
- prvi put komentari su bili ili ovo nije za mene, ili okej je
- drugi put sam poslao pesmu i bio sam ubeđen da sam u finalu (iako se ni meni pesma nije nešto sviđala) ali neki su me sabotirali ali okej
- treći put mislim da mi je pesma prošla među najboljima po komentarima na slušamo i ovde na forumu, ali svakako finale nisam očekivao
- sada mi je zanimljivo to da se Petru po prvi put sviđa moja pesma 😅
Ihhh. Pa ti si jos dobar. Na svake dve godine mu se dopadne neka moja pesma. (y)
giphy.gif

Inače, nešto razmišljam kako mi ovo Tražimo novu zvezdu više zvuči kao forumski konkurs za novu varijantu naše forumašice Zvezde :love:
Najomiljeniji mi je ovaj GIF. :ROFLMAO:

Sa nagradama u principu nisam zadovoljan. I da sam bio prisutan, ne bi se nista promenilo.

A primetio sam da sem Stoleta ne volite limunadu. 😢 Doduse bez secera, ali bar voli.
Moja pesma je cak dogurala na plejlisti za vezbanje, a nije bas za to. Vec sam zadovoljan sa ovim FSC-om.

Niko:

Svi organizatori FSC-a ikad: omgyyy posle 10 glasacxa jako je neizvesnyy na tabelyy

Ali zaista je jako napeto... Kvalifikante će odlučivati oni poeni od 1 do 5, a ne top poeni. Toliko je napeto i konstruktivno...

Nedostaju mi YT plejliste 😞 Ne koristimo svi spotify. Bilo bi dobro da stoje u prvom postu, hvala!

Ne možemo, sponzor izdanja Spotify. 😭

Šalim se, ako neko napravi, rado ću okačiti.

I ja mislim da ću u finale.

Glasovi i ocene/komentari u nekom obliku će biti večeras.

Ni ja nisam optimista i skroz mi je realno da ostanem u pf, iako pesma ima par lepih ocena do sada.

Back