244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Idem da skrčkam glasiće pa šaljem.

Generalno mi je prosečno izdanje pa ću se pomučiti sa donjim delom poena.

The hype is real in Petarstan...

Rezultate polufinala ćemo saznati sutra u 20h!

5YqpliL.png

GY6Q4bo.png

Podsetnike poslao na sledeće adrese:

Stole
Ro97
Niko
Vax'ildan
Milos-S
Doctor Who
Nije sve tako sivo
whisky
Destry94
McSteamy
rintintin
Filhy
Endrega
Tinte
Replay
etica
Labi
sparkle

Last edited:
I ja poslah upravo glasove. Teško sam sastavio donje poene, baš teško.

Viski za whiske
The hype is real in Petarstan...

Rezultate polufinala ćemo saznati sutra u 20h!

5YqpliL.png

GY6Q4bo.png

Podsetnike poslao na sledeće adrese:

Stole
Ro97
Niko
Vax'ildan
Milos-S
Doctor Who
Nije sve tako sivo
whisky
Destry94
McSteamy
rintintin
Filhy
Endrega
Tinte
Replay
etica
Labi
sparkle
А šta sam ja nebitan je li

KAKAV NIZAK UDARAC I TAJNA ŽELJA ZA DSQ MENE

neće vam proći!!!

Pošto znam da je nekima od vas zanimljivo ovo uvek, evo da postavim, mada je meni besmisleno :D

68
65
63
52
47
44
43
41
37
37
34
32
31
31
30
27
22
21
16

13

49
47
45
44
43
39
38
38
38
37
37
36
30
29
27
25
20
8

8

Tagujte se!!!

Kao što rekoh i pre objave pesama, ili top 5 ili bolje da ne ulazim finale 🤣

Sve pogresni pobjednici! Cak je i ona moja baba na slavenskom FSC-u dodijelila bolje nagradice
Da, sećam se da je tada bila neka aluzija oko pogađanja prolaznika pošto je baba Nady, pa kao veza sa Ady! 😆

Viski za whiskyja
Dupli, sa ledom!

Kod mene dominiraju uveliko srednji komentari (tj. ocene), dakle niti smrdi, nit' miriše, ima par dobrih, a gotovo da nema loših. Ako stvarno, kako kažete, presuđuju niži poeni (od 1 do 5), onda mogu da se nadam finalu. S obzirom da sam na ivici, tagujem se gore na 37 poena! :cool:

Inače, malo sam potcenio svoje polufinale jer mi je na prvu loptu delovalo slabo. Istina je da u njemu ima krševa, ali ima i itekako dobrih pesama. Pošto sam mahom bio odsutan ovih dana, večeras ću da svedem svoje krajnje utiske i da izglasam.

Nisam hteo da se izjašnjavam do sad, ali pošto su mnogi prokomentarisali, mogu da kažem da sam saglasan da je prvo polufinale takmičenje za sebe i nekoliko klasa iznad drugog. Tako da kad se spoji najbolje iz oba polufinala u finalu imaćemo jedno jako dobro finale i biće jako teško glasati.

Ja sam mislio da glasanje zavrsava sutra negde u vece ,ali vidim da u jutro u 8 casova.
Pa ko ce glasati u jutro u 7 :LOL:
ipak ja cu glasati danas,Do 6 poena nije bilo tesko udluciti ,ali malo tesko za 7 do 12 poena

Pa bolje ovako. Da ima vremena natenane da upiše sve poene i napravi banere za proglašenje rezultata.
Da je ostavio da glasanje traje do 17-18, bar 5-6 forumaša bi glasalo u poslednja dva sata.

Back