244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

B5nM.gif

Moj zadnji kom na fscu sezone 2k23:

Obozavam kad si prognoziram 13mjesto i obozavanje ljudi koi zale što kraljica kraljica kraljeva nije u finalu

Odjava

/end-trassmision/

Dobra stvar kod foruma je što kad se uloguješ i uđeš u temu, otvori se stranica koju si gledao kada si se poslednji put ulogovao. Tako da sam ispratio proglašenje finalista u "odloženom prenosu"🥳. Fantastično Petre, kao i prezentacija pesama, mada je bilo naglašeno da je angažovana strana produkcija (ima se, može se :) ), ali moram da kažem da je i prethodni FSC bio isto tako na odličnom nivou; gde mi se naročito bio dopao minimalizam banera sa nazivima autora pesama; ovoga puta je novina sa isečcima sa spotify-ja, odlična ideja 👏. Naravno da mi je nedostajao simulator Duške :( ; nadam se da će je ponovo biti na nekom od tvojih narednih izdanja. Ovde se pominjao i prethodni jFSC, i ja sam u glavi negde povezao i shvatio da sam prvi put učestvovao na 212. izdanju, a ispratio mislim završnu priredbu 211. izdanja - neki neverovatni gif-ovi, kao da se nešto klikće - pa se prikaže finalista ili broj poena, uglavnom, to me zainteresovalo da se prijavim na sledeći FSC. Što se moje pesme i ovog izdanja tiče, zaista nisam očekivao prolazak u finale, baš me obradovalo, 😊 - ne očekujem neku visoku poziciju - ali nije ni bitno. Što se tiče ostalih pesama, odmah nakon prezentacije sam znao kojim pesmama iz oba polufinala ću dati 12 poena ili bih dao... (oh, ovo hipotetičko pisanje, sve da se ne otkrijem mi stvara takvu tenziju... 🤯) Interesantno da sam pesmama kojima sam u početku hteo da dodelim 8 i 10 poena, nakon više preslušavanja dao 1 i 2 🤭.

Hvala, Boxy. 😍 Banere je radila strana produkcija, a ovo sinoć i tabele za finale radi domaća u već postojećem šablonu koji prilagođavamo po potrebi. :) Nešto mi se nije dalo da izmišljam vruću vodu ovog puta, ali svakako volim da sve izgleda profi.

Ja sam ispao to i očekujem ali da Vax pošalje mojih 12 poena i da prospe finale tako što sam sebe diskvalifikuje? E to nisam očekivao.. Kome ja sad da dam 12. Sramota.

Inače, glasanje je počelo u ponoć i prvi glasovi već pristižu. 🔥 Za pobedu ima više kandidata, što mi je sjajno.

Meni su ekstra ova bombonica Stephen Sanchez i ona lezbejka iz Slovenije!

Rekao sam na Slušamou napokon nešto konkurentno iz Slovenije, pošto slovenačke pesme koje se pošalju uglavnom budu slabe i ispadaju u pf.

Prvo polufinale je stvarno bilo takmičenje za sebe...

Back