244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Wooow, kakva tradicija.. 😍
FSC je online San Remo.. 🤓😎

Čini mi se da sam se forumu prikljucio 2016 ili 2017 godine, odmah posle toga sam poceo da ucestvujem i na FSC-u i na SSC-u. Zaista nemam pojma koje je ovo moje ucesce, jer ne vodim nikakvu evidenciju sto se toga tice 🤭 ali znam da nikada nisam odneo pobedu 🤣🤭 bilo je par 2 i 3 mesta, ali pobeda nikadaaaa 🤭

Upravo poslao glasove za finale. Cestitke svima, ovo mi je jedno od najboljih izdanja do sada. Prakticno nema lose pesme. Pohvale i Petru na fenomenalnoj organizaciji.

Komentari na predlog su isli od sjaja do ocaja pa nisam znao cemu da se nadam....ali u svakom slucaju, kako god se zavrsilo u finalu, drago mi je da je pesma izborila prolaz.

Srecno svima!

Ja sam glasao, sad može da se diše.. Na miru da se sačeka.... SUDNJI DAN... 🙌😍

Pa koliko bre vi već igrate ovaj FSC? 😲
Ja sam se izgleda rodio dok je Luksemburg učestvovao na ESC, ali ne i kad je FSC počeo "sa radom"... 😂
Učestvujem od prvog FSC-a, sa prekidima.

Glasao i ja, na kraju se ispostavilo da ovi mladi znaju svoj posao, jedva izdvojih pesme za poene, neke su nazalost ostale bez bodova, steta 🤭

Ja sam dugo izbegavao FSC jer sam mislio da nisam dovoljno muzički potkovan da bih učestvovao...

• Wow
Reactions: Mrm
Ja i dalje imam sačuvanu tu fotomontažu Petar the Explorer ali ne mogu da se setim ko ju je napravio 😂

Back