245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Super tema. Točno ću ispoštovati tematiku i još jednom ispasti, ali nema veze. :love:

Fenomenalna tema, bas kao i prosli put :D

Nisam imao nikakve dileme koja ce pesma ici. Kako god da prodje, ja zadovoljan.

Puno toga sto je na youtube izaslo za leto, google kaze da je album izasao pre leta i na kraju mi se cini da nista ne odgovara.

Jedina pesma koju mozda bi mogao da prijavim je jedna pesma koju godinama cekam poslati ali mi se nekako ne uklapa previse uz ovu temu pa ne zelim da zbog toga ispasta.

Pa pesme izlaze vrlo često kao singlovi i pre no što se ceo album izbaci, posebno kao spotovi koji se postave na YT.

Pa da ili je kao sto sam opisao album pa pesma ili je pesma pa album (album izadje na leto, ali je pesma kao singl izasla pre), nzm sta mi je raditi.

Ovde baš očekujem od Silvane do Nirvane zvuk, od Tužnog leta do Aserehe

I biće tako! Na 19 prijava smo i baš ima svega i svačega. Kasnije ću postaviti malo više statistike o pristiglim pesmama do sad

Odlično! Bez zmija bojkotara ovog puta, skoro pa je slobodna tema, može sve aaaaa

To kao da bojkotuješ pjesme na Evroviziji koje ne traju tačno 3 minute iako je dozvoljeno da traju i 2:30 😂

Pokušaću da ove lobanje ne shvatam lično...
Sad Cat Lady GIF by alixmcalpine

Ko pošalje bilo koju od njih 3, 0...

#tebijelogičnoamenitoksično

Last edited:
View attachment 7494

Bojkota će biti naravno, samo ovog puta će se bojkovati pesme koje nisu u letnjem fazonu iako je u prvom postu teme naglašeno da to nije obavezno 😁

Pa da, zato sam i rekao da ne zelim da rizikujem sa pesmom koja nije u letnom fazonu jer znam da ce ljudi traziti takve pesme (ne mora da znaci da bojkutuju, ali mislim da ce neki podsvesno da tako gledaju na pesme)

Meni je skroz u redu da se šalju pesmu koje nemaju baš letnju tematiku, razmišljao sam da ograničim žanrovski, ali onda bi bilo dosta teže, a ne bi postojala nikakva raznolikost. Uglavnom, neka svako pošalje šta hoće, neka svako glasa kako hoće, svakako je super što će opet biti dosta letnjih pesama, za pogođenu tematiku kod mene svakako plus!

Back