245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Poslao sam pesmu koju sam hteo da pošaljem na nekom od prethodnih izdanja, tako da mi je super legla ova tema. Nemam nikakva očekivanja, oborio sam lični rekord vezanih finala i sad kako bude. :D

Preko teme sam samo preleteo, pa ne znam ko je šta rekao, ali zanimljivo da se Odbor za lepo ponašanje na forumu nije oglasio jer je neko zapalio vatru sa temom o bojkotu pesama koje ne zvuče letnje, a kad sam ja na tapetu odmah vaskrsnu i dele tu neke lekcije.

I da, ako se bojite tog bojkota, zašto takvim komentarima animirate ljude da bojkotuju? :D Možda je bolje ćutati, nego davati ideje. ;)

Na 35 prijava smo, sa mnom 36, od regularnih još se nisu prijavili Leo, Etica, Replay i Steamy
Toliko sam FSC relevantan da me ni u regularne više ne ubrajaju 🥺

veronika-pecolaj-jusup.gif

Nisam, odustao sam od traženja i sada čekam da pesma mene pronađe i nadam se da će se to desiti do četvrtka 🧚‍♂️

Nisam, odustao sam od traženja i sada čekam da pesma mene pronađe i nadam se da će se to desiti do četvrtka 🧚‍♂️
Ako ti treba pomoć tu sam, možda iskopamo nešto što ti se sviđa.

Ali kad god se najavi bojkot na neku pesmu ona na kraju super prođe, kao Džanum, tako da bez brige lol

Bio sam blizu baš, ali onda sam u Drugoj šansi na kraju godine bio top 10. Sreća je jako bitna u žrijebu za pf, ko zna, možda je mogla baš visoko na tom FSC izdanju da je prošla i da su onda svi mogli da glasaju za nju

Back