245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Ostalo je malo manje od 20 sati do kraja prijava!
Prijavljeni do sad (35):
Anhel, Bebi, Boxy, Choda, Cinque, Destry94, Djole89, dracarys, Doctor Who, Endrega, Filhy, Ivana, Labi, Liberta, Majsta94, Mala, Marko, MarkoH, Micky, MilanB, Milos-S, Mrm, Nije Sve Tako Sivo, Niko, Petar, Pokahontas, Regulus, Ro97, Shum, Sparkle, Stole, Storm, Tetsujin, Tinte, Whisky.

Plavom bojom su označeni povratnici.

Prijave se završavaju sutra u 15:00, a prezentacija pesama najkasnije u 20:00.

Ostalo je malo manje od 20 sati do kraja prijava!
Prijavljeni do sad (35):
Anhel, Bebi, Boxy, Choda, Cinque, Destry94, Djole89, dracarys, Doctor Who, Endrega, Filhy, Ivana, Labi, Liberta, Majsta94, Mala, Marko, MarkoH, Micky, MilanB, Milos-S, Mrm, Nije Sve Tako Sivo, Niko, Petar, Pokahontas, Regulus, Ro97, Shum, Sparkle, Stole, Storm, Tetsujin, Tinte, Whisky.

6352.webp

Meni nikad sporije :D
I meni nikad sporije, ali to isključivo zavisi od trenutka kada pošaljem pesmu.
Kada je imam odmah i pošaljem je prvog dana kao sada, što je ređi slučaj, onda je čekanje do priredbe kao večnost, a kada treba da tražim pesmu koju ne uspem lako da pronađem, onda jako brzo prođe.

Ovo još nije počelo?!
Ustao sam iz svoje katakombe i kao da je vreme stalo.

Znači danas priredba?! Jedva čekam, pesma mi je takav hit potencijal slušao sam je ovih dana.

Ja u 00:00 poslao odmah i zato se odužilo, al ajde trebalo mi je nekoliko dana da se povratim psihički, sada mogu više da se posvetim pesmama 😂

isti slučaj. Morao sam slati odmah jer bi pesma bila zauzeta da nisam, a inače uglavnom ostavljam za poslednji dan prijavu.

Napraviću statistiku pre priredbe! Žao mi je da se Etica ne prijavi, verovatno još nije videla da treba zamena, možda eventualno pomerim kraj prijava za sat vremena ako se do 3 ne prijavi.

Ja sam se malopre prijavio. Baš sam se mislio dosta ovih dana da li slati jednu pesmu koju jako volim ali ćete je masakrirati i na kraju sam poslao.

Svita iz Bebilenda doputovala u zemlju Svetog Stefana da isprate današnju ceremoniju predstavljanja polufinalista. Očekujemo da izgrmimo na ovom izdanju jer su domaćini dobro reagovali na našeg predstavnika uz to i mi smo zadovoljni što smo poslali konkurentnu pesmu.

552x367.webp

Back