Stvarno sam na ivici da kazem sta sam poslao da se lepo dsq umesto da trpim ovo. Ali me zao narednog izdanja, pogotovo jer planiram da se prijavim za organizaciju
Meni je izdanje uspešno kad bar polovinu pesama dobro iskomentarišem, sad nisam brojao koliko je pozitivno iskomentarisano al utisak mi je da je dobro kao što sam i očekivao. Plus na to već sad imam sigurno bar 5-6 pesama koje su mi se u startu svidele i što ću vrteti.
Nažalost, nisam impresioniran pesmama ni najmanje. Poslušao sam oba polufinala jednom i iskreno mislim da je atmosfera morala biti mnogo više pozitivnija, previše je dark pesama koje ne da ne podsećaju na leto, nego i ubijaju taj "mood". Znam da tema nije žanrovski ograničena, ali opet većina pesama mi ne prija u ovom momentu. Možda ću malo detaljnije prokomentarisati sutra, ali bojim se da ću oboriti rekord sa lobanjama.
Meni je moj predlog totalno neutralan u odnosu na konkurenciju, sto mislim da moze biti pozitivno da se nekako izdvoji i prodje u finale
Inace obozavam ovu pesmu i bila minie jedna od retkih koju sam negde tamo cuvao da posaljem
Žao mi je stvarno, ali to je moj sveopšti utisak. Na mene svakako neće uticati zmija bojkotara, nikada i nije doduše, ali svakako će blagu prednost pri ocenjivanju imati pesme sa tim vajbom.
Pa ono, moglo je da se ograniči i da idu pesme koje podstiču letnje raspoloženje i tako to, ali uz vremensko ograničenje izlaska, čini mi se da bi to bilo možda previše.
Pa većina pesama bi bila na isti fazon da sam još to ograničio i bio bi mnogo manji izbor te bi i izdanje verovatno bilo slabije. Namerno sam uradio ovako.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.