245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Ja se sprdam, naravno, apsolutno ne podržavam to mišljenje jer tema nije promašena jer letnje pesme nisu tema lol

Ma znam da je dosta komentara ovde u službi zezancije i slično, nego onako kažem.

Pa većina pesama bi bila na isti fazon da sam još to ograničio i bio bi mnogo manji izbor te bi i izdanje verovatno bilo slabije. Namerno sam uradio ovako.

A i ovo je tačno, verovatno bi se neko onda žalio i povodom toga.

Poenta je u momentu, kada vam nešto prija, a kada ne. Ja obožavam rok, to mi je štaviše možda i omiljeni žanr jer sam bukvalno odrastao uz Metaliku, ACDC, Linkin Park, Green Day, Bon Jovija, Aerosmith, Pink Floyd itd, i većina tih bendova je umnogome i odredila neki moj muzički ukus. Većina pesama tog žanra na ovom FSC-u jeste dobra, ali stvar je u tome da mi to ne prija u svakom momentu, kao što i ove koje sam nabrojao svakako ne slušam 365 dana u godini. Tema kao tema mi je sasvim u redu, praktično je bila slobodna, samo sam mišljenja da bi neka laganija i opuštenija atmosfera što se izbora samih pesama tiče, meni u ovom trenutku bila prijemčivija. Eto.

Volim sto ste me nazvali ludim kad sam tokom prijava rekao da ce ljudi takve pesme ocekivati i podrzavati i kao ma salji sta god hoces nema veze i sad ste u fazonu psych, get fucked loser.

To sam ja u komentaru napisao za Muse da poštujem rad i pratio sam ga ranije, a da u ovom momentu zaista ne mogu tu pesmu u ovom letnjem kontekstu da slušam. Naprosto takvo nam je raspoloženje sada. Zimi nema šanse da se preložim na letnji vajb pesmu izuzetno bi me smarala, tad hoću čistu depresiju.

Meni je super što tema nije ograničena samo na pesme sa nekim letnjim vajbom. Ovako smo dobili raznovrsniji izbor, a šta će se kome dopasti je skroz individualno. Glasaću za to šta mi se dopadne, nevezano za žanr ili vajb pesme.
Mogu da se složim da bi možda uz ovakvu temu više išle pesme koju uptempo i koji imaju jednostvanije melodije i tekstove, ali opet verovatno neko i leti sluša dark rok ili balade. Tako da je i tu pitanje šta je za koga letnja pesma.

Bio bih tmuran da moram da radim leti na plataži nekoj, odna bih definitivno slušao suicidalnu muziku i glasao za istu na FSC-u.

Stvarno sam na ivici da kazem sta sam poslao da se lepo dsq umesto da trpim ovo. Ali me zao narednog izdanja, pogotovo jer planiram da se prijavim za organizaciju 😅
loše sam ti ocenio pesmu?😯

obično ti uvek dam bar 8 poena lol

Ajde još neko da komentariše da se razbije ova kmečarska monotonija ono što nas ubija i srce razbija na sitne komade, gade.:LOL:

Back