Ja bih rekao da je vrućina udarila u glavu FSC-ovcima pa toliko kmečite, ali meni je ovaj FSC savim dobar, sigurno jedan od jačih ove godine.
Ili je možda mene udarilo sunce, pa mi je sve lepo, trećeg nema!
Pohvalno je što ima dosta pesama sa letnjim vajbom, ali opet je i dobro što nisu sve takve.
Oba polufinala su mi odlična, s tim što je prvo nešto raznovrsnije žanrovski.
Mozda mogu da ispratim samo jedno pf-e, zbog posla. Videcu da li cu se pojaviti.
Vidim da se ovde vodi polemika oko toga da li pesme trebaju da budu sa letnjom tematikom i "vajbom". Meni nije bitno, jer je tema takva da je bitno samo vreme izdavanja pesme. U sustini skoro i da nema pesama sa tom tematikom, sto znaci da mi sami nismo poslali tako nesto, a ocekujemo da bude.
Marku se dopada moja pesma. Shvaticu to kao zahvalnost za to sto mi je pesma od Alin Golan bila pesma izdanja.
Neocekivano i prijatno me iznenadio Regulus da mu moja pesma spada medju bolje (kad uporedim sa ostalim). Kod Male je sasvim ok (ni tamo ni vamo).
Inace mi se cini da je 1. pf-e malo bolje od 2. pf-a.
Lose, zar u ovoj konkurenciji da ispadnem. Kme kme. Bojkotara pojela rok, seksualne radnice fuj. Dva tona na pet minuta. MarkoFB. Seoska fulja, platicna hirurgija.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.