245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Videću da sutra popodne preslušam i suprotno pf-e pa da okačim svoj semafor, nisam odavno...

supervising-devil-on-your-shoulder.gif

Inače, bravo za dosadašnju organizaciju 👏 Ocene i komentari za moju pesmu su uglavnom pozitivni, tako da očekujem ili finale ili prvo mesto ispod crte... 😆

Nisu nikako. Nemam živaca da bacam komentare na svaku pesmu, juče sam se definitivno uverio u to :D Došao do pola jednog polufinala i shvatio da su komentari na neke pesme samo 'može' ili 'nikako' haha

Nikako, bez semafora bi nastao kolaps :LOL: Nije to klasičan semafor, više je da vidimo ko je za raj, ko za pakao a ko ostaje zaglavljen između ta dva 😆

Nekako uvek imam inspiracije da ostavim komentar, a ne volim recimo da delim one ocene od 1 do 10 jer mi je lepše da se samo kroz komentar tumači koji bi poeni od prilike bili. 😄

Sutra, nemam vremena danas za oba polufnala a neću samo jedno da izbacujem, nisam tizer :D

Poslani glasovi. Opet komentari čudo, kako se svim mojim izvođačima nađe nešto treće za komentar a ne uključuje samu pjesmu :ROFLMAO: Opet ,čini se ništa od finala

Mora da pesma nije dovoljno upečatljiva za komentar. :LOL:

Je li vam se možda popravilo mišljenje o nekim pesmama nakon glasanja?

Ja sam jednoj pesmi dao mislim 5 poena u polufinalu, ali je evo već par dana slušam i uvukla mi se u glavu, pa ću je u finalu malo bolje nagraditi 😁

Je li vam se možda popravilo mišljenje o nekim pesmama nakon glasanja?

Ja sam jednoj pesmi dao mislim 5 poena u polufinalu, ali je evo već par dana slušam i uvukla mi se u glavu, pa ću je u finalu malo bolje nagraditi 😁
Apsolutno i onda se molim za tu pesmu da prođe u finale da joj dam veću ocenu. A nekad i posle mesec dana, prođe FSC i tek tad mi zaživi pesma.

Back