Ro97 je stigao u Beograd pa smo se sastali i zajedno poslušali pesme i odlučili smo da vas počastimo našim komentarima!
PRVO POLUFINALE
1.
Vintage Culture, Ricci - Wild Kidz
Ro97 - Mlako od početka do kraja. 3/10
Destry - Takođe mlako od početka do kraja s tim što kada slušam ovo na Spotify preko telefona sa slušalicama onda ima neki drugačiji vajb I beat I mogu reći da mi tada prija. Ovako preko lap topa mi nije nešto. 6/10
2.
A Day To Remember - Miracle –
Ro97 - Na prvo slušanje odlično, drži pažnju a i to je nešto što ja u slobodno vrijeme volim slušati, tako da za mene nema bojkota roka! 8/10
Destry - Ni za mene nema bojkota roka. Odlična pesma! 9/10
3.
Nayer ft. Pitbull & Mohombi - Suave (Kiss Me)
Ro97 - Sviđa mi se što je pjesma u ljetnom stilu ali nije za mene. 5/10
Destry – Slušao sam ovo I ranije. Ima dobar beat ali ne bih ovo slušao privatno I nije da mi sad baš nešto odskače u ovoj konkurenciji. 6/10
4.
Сергей Лазарев и Ани Лорак - Не отпускай
Ro97 – Moram priznat da mi je Lazarev jedan od omiljenih esc izvođača, voli njegove pjesme I njegov glas, a još u kombinaciji sa Ani Lorak, ovo mi je ispalo jako fino za poslušat 7/10
Destry – Na momente dosadna, na momente lepa. Nije moj stil balade koji mi odgovara. Plus za njihove glasove 6/10
5.
The 1975 - I'm In Love With You
Ro97 - Baš imam neki osjećaj da je ovo poslala ženska osoba, malo mi je repetativna pjesma, bolja mi je bila ona koju je slao Filji, eto da I njega malo pohvalim usput 4/10
Destry - Pre bih ovo dosta slušao, ali sada mi dođe kao nešto prolazno, što na jedno uho uđe, a na drugo izađe 6/10
6.
ALMA - Dont Know
Ro97 - Pravo osvježenje nakon dvije sporije pjesme, dobar beat, sviđa mi se 8/10
Destry - Ovo mi se jako sviđa, baš mi prija dok slušam. Kidalica 8/10
7.
Imagine Dragons - Wrecked
Ro97 - Čuo sam je već puno puta na radiju, najbolja zasad u ovom pf 9/10
Destry - Sviđa mi se pesma, ovaj bend jako volim, slao sam ih, pobedio s njima, I ova pesma mi je jedna od njihovih boljih, tako da super predlog, bravo 9/10
8.
Jonas Blue, MAX - Naked
Ro97 - Simpatična pjesma, teško je ostat na mjestu bez da malo ne zaplešeš 8/10
Destry - Dosadno, ne godi mi, nije moj ukus 4/10
9.
Onirama - Ola esu mou ta `mathes
Ro97 - Refren prihvatljiv, ostalo mi je poprilično dosadno za slušat 5/10
Destry – Ne volim grčki melos, ovo mi prija, nije loše, neka sredina 6/10
10.
BLITZ UNION - The Truth
Ro97 - Očekivano dobro, ništa spektakularno, ali def kod mene prolazno 8/10
Destry - Dobra rock bangerčina, svaka čast onom tko je poslao 9/10
11.
Jason Derulo - Acapulco
Ro97 – Njegove stare pjesme su mi bile jako dobre, ove nove su mi uglavnom bezveznjikave 6/10
Destry – Tipični Jason Derulo, ništa novo, ali dovoljno da mi se svidi 7/10
12.
Eivør – Let it Come
Ro97 – Atmosferična pjesma, ima nekih jako dobrih dijelova, iako nije nešto što bi ja slušao 7/10
Destry – Jako dobro, najveći favorit u ovom pf pored još jedne pesme, hvala za otkriće 10/10
13.
First Aid Kit - Out Of My Head
Ro97 – I ovdje mi je refren najbolji dio pjesme, sviđaju mi se njihovi glasovi, fino 8/10
Destry – Odlični glasovi koji se savršeno uklapaju, pesma im užasno zarazan ritam, jako dobro 9/10
14.
Magdalena Bay - Chaeri
Ro97 – Odlutao sam mislima na Mars, tek nakraju malo živne, ali očekujem prolaz, imat će svoju publiku, a I ja ću joj dat još šansi sigurno, ovo je ovako na prvu 3/10
Destry – Zamišljam kao da sam uzeo drogu I da sam stondirao, jedino tada bi nešto ovako mogao da slušam. Inače se ne drogiram i nisam se nikada drogirao pa ne bih znao osećaj ali eto idem na pretpostavku. 4/10
15.
Fuel Fandango ft. Leo Rizzi - Las manos
Ro97 – Još jedna pjesma koja uopće nije moj stil 3/10
Destry – Malo dosadnjikavo, ali ima momente gde prija 6/10
16.
Sam Smith - Diamonds
Ro97 - Nije ostavila poseban utisak na mene, ali sasvim korektna pesma. 7/10
Destry – Dobar mu je glas. Volim njegove starije pesme, ova je onako neki prosek a opet u momentima odlična. 8/10
17.
Andromache - Me Tin Próti Matiá
Ro97 - Odlična pjesma za gledati, malo manje za slušati, mlaka limunadica. 5/10
Destry – Slažem se da je ovo odlično za gledanje ali čak I tu u nekim momentima je ocena jedva prolazna. Žalim slučaj ali ovo ne prolazi kod mene. Bar se nikad u vrhu ne bi našlo. Može se poslušati jednom dva put i to je to. S tim što je uspeh onoga ko je ovo poslao to što sam ovu pesmu 3 puta od početka do kraja poslušao. 5/10
18.
Monique - Palauksiu kol užmigsi
Ro97 – I ovdje mi je spot zanimljiviji od pjesme, koja samo dođe i prođe. 5/10
Destry – Prolazna ocena kod mene. Nije toliko loše zaista samo što je previše ravna kako bi mi bila nešto vrh ili da će previše da odskače u ovoj knkurenciji. 7/10
19.
Ashes Remain - On My Own
Ro97 – Za mene jedna od boljih pjesama u polufinalu. 9/10
Destry – Znam ovu pesmu jako dugo. Slušao sam je previše puta. Fenomenalna stvar. Ovo je ta pesma koja mi je drugi najveći favorit u ovom pfu. Svaka čast onome ko se ovoga setio! 10/10
20.
Rina Sawayama - Holy (Till you let me go)
Ro97 – Poslušao sam par puta i sa svakim slušanjem sve bolja! 8/10
Destry – Moja muza!

Rinu sam slao i završio treći sa pesmom koja mi se vrtela mesecima a ni ova pesma joj nimalo nije loša! Posle par slušanja baš mi se podigao utisak o pesmi. 9/10