245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Happy Very Funny GIF by Disney Zootopia

Ro97 je stigao u Beograd pa smo se sastali i zajedno poslušali pesme i odlučili smo da vas počastimo našim komentarima!

PRVO POLUFINALE

1. Vintage Culture, Ricci - Wild Kidz

Ro97 - Mlako od početka do kraja. 3/10

Destry - Takođe mlako od početka do kraja s tim što kada slušam ovo na Spotify preko telefona sa slušalicama onda ima neki drugačiji vajb I beat I mogu reći da mi tada prija. Ovako preko lap topa mi nije nešto. 6/10

2. A Day To Remember - Miracle

Ro97 - Na prvo slušanje odlično, drži pažnju a i to je nešto što ja u slobodno vrijeme volim slušati, tako da za mene nema bojkota roka! 8/10

Destry - Ni za mene nema bojkota roka. Odlična pesma! 9/10

3. Nayer ft. Pitbull & Mohombi - Suave (Kiss Me)

Ro97 - Sviđa mi se što je pjesma u ljetnom stilu ali nije za mene. 5/10

Destry – Slušao sam ovo I ranije. Ima dobar beat ali ne bih ovo slušao privatno I nije da mi sad baš nešto odskače u ovoj konkurenciji. 6/10

4. Сергей Лазарев и Ани Лорак - Не отпускай

Ro97 – Moram priznat da mi je Lazarev jedan od omiljenih esc izvođača, voli njegove pjesme I njegov glas, a još u kombinaciji sa Ani Lorak, ovo mi je ispalo jako fino za poslušat 7/10

Destry – Na momente dosadna, na momente lepa. Nije moj stil balade koji mi odgovara. Plus za njihove glasove 6/10

5. The 1975 - I'm In Love With You

Ro97 - Baš imam neki osjećaj da je ovo poslala ženska osoba, malo mi je repetativna pjesma, bolja mi je bila ona koju je slao Filji, eto da I njega malo pohvalim usput 4/10

Destry - Pre bih ovo dosta slušao, ali sada mi dođe kao nešto prolazno, što na jedno uho uđe, a na drugo izađe 6/10

6. ALMA - Dont Know

Ro97 - Pravo osvježenje nakon dvije sporije pjesme, dobar beat, sviđa mi se 8/10

Destry - Ovo mi se jako sviđa, baš mi prija dok slušam. Kidalica 8/10

7. Imagine Dragons - Wrecked

Ro97 - Čuo sam je već puno puta na radiju, najbolja zasad u ovom pf 9/10

Destry - Sviđa mi se pesma, ovaj bend jako volim, slao sam ih, pobedio s njima, I ova pesma mi je jedna od njihovih boljih, tako da super predlog, bravo 9/10

8. Jonas Blue, MAX - Naked

Ro97 - Simpatična pjesma, teško je ostat na mjestu bez da malo ne zaplešeš 8/10

Destry - Dosadno, ne godi mi, nije moj ukus 4/10

9. Onirama - Ola esu mou ta `mathes

Ro97 - Refren prihvatljiv, ostalo mi je poprilično dosadno za slušat 5/10

Destry – Ne volim grčki melos, ovo mi prija, nije loše, neka sredina 6/10

10. BLITZ UNION - The Truth

Ro97 - Očekivano dobro, ništa spektakularno, ali def kod mene prolazno 8/10

Destry - Dobra rock bangerčina, svaka čast onom tko je poslao 9/10

11. Jason Derulo - Acapulco

Ro97 – Njegove stare pjesme su mi bile jako dobre, ove nove su mi uglavnom bezveznjikave 6/10

Destry – Tipični Jason Derulo, ništa novo, ali dovoljno da mi se svidi 7/10

12. Eivør – Let it Come

Ro97 – Atmosferična pjesma, ima nekih jako dobrih dijelova, iako nije nešto što bi ja slušao 7/10

Destry – Jako dobro, najveći favorit u ovom pf pored još jedne pesme, hvala za otkriće 10/10

13. First Aid Kit - Out Of My Head

Ro97 – I ovdje mi je refren najbolji dio pjesme, sviđaju mi se njihovi glasovi, fino 8/10

Destry – Odlični glasovi koji se savršeno uklapaju, pesma im užasno zarazan ritam, jako dobro 9/10

14. Magdalena Bay - Chaeri

Ro97 – Odlutao sam mislima na Mars, tek nakraju malo živne, ali očekujem prolaz, imat će svoju publiku, a I ja ću joj dat još šansi sigurno, ovo je ovako na prvu 3/10

Destry – Zamišljam kao da sam uzeo drogu I da sam stondirao, jedino tada bi nešto ovako mogao da slušam. Inače se ne drogiram i nisam se nikada drogirao pa ne bih znao osećaj ali eto idem na pretpostavku. 4/10

15. Fuel Fandango ft. Leo Rizzi - Las manos

Ro97 – Još jedna pjesma koja uopće nije moj stil 3/10

Destry – Malo dosadnjikavo, ali ima momente gde prija 6/10

16. Sam Smith - Diamonds

Ro97 - Nije ostavila poseban utisak na mene, ali sasvim korektna pesma. 7/10

Destry – Dobar mu je glas. Volim njegove starije pesme, ova je onako neki prosek a opet u momentima odlična. 8/10

17. Andromache - Me Tin Próti Matiá

Ro97 - Odlična pjesma za gledati, malo manje za slušati, mlaka limunadica. 5/10

Destry – Slažem se da je ovo odlično za gledanje ali čak I tu u nekim momentima je ocena jedva prolazna. Žalim slučaj ali ovo ne prolazi kod mene. Bar se nikad u vrhu ne bi našlo. Može se poslušati jednom dva put i to je to. S tim što je uspeh onoga ko je ovo poslao to što sam ovu pesmu 3 puta od početka do kraja poslušao. 5/10

18. Monique - Palauksiu kol užmigsi

Ro97 – I ovdje mi je spot zanimljiviji od pjesme, koja samo dođe i prođe. 5/10

Destry – Prolazna ocena kod mene. Nije toliko loše zaista samo što je previše ravna kako bi mi bila nešto vrh ili da će previše da odskače u ovoj knkurenciji. 7/10

19. Ashes Remain - On My Own

Ro97 – Za mene jedna od boljih pjesama u polufinalu. 9/10

Destry – Znam ovu pesmu jako dugo. Slušao sam je previše puta. Fenomenalna stvar. Ovo je ta pesma koja mi je drugi najveći favorit u ovom pfu. Svaka čast onome ko se ovoga setio! 10/10

20. Rina Sawayama - Holy (Till you let me go)

Ro97 – Poslušao sam par puta i sa svakim slušanjem sve bolja! 8/10

Destry – Moja muza! :D Rinu sam slao i završio treći sa pesmom koja mi se vrtela mesecima a ni ova pesma joj nimalo nije loša! Posle par slušanja baš mi se podigao utisak o pesmi. 9/10

DRUGO POLUFINALE

1. Tea Tairović - Na jednu noć

Ro97 – Bomba! Jedna od boljih njenih pjesama. 8/10

Destry – Ovo se i sluša samo na jednu noć i nikad više. A ona kraljica nikad bila nije niti će biti. 1/10

2. Anne-Marie - Heavy

Ro97 – Nju sam i ja slao jednom davno, ljepa mi je pjesma. 7/10

Destry – Lepa pesma ali ništa više od toga. Nije mi sad na vrhu niti bilo šta posebno… 7/10

3. RÜFÜS DU SOL - On My Knees

Ro97 – Ovo zvuči zanimljivo, izdvaja se od svega što sam čuo dosad, nije neki moj stil ali filha I alternativa će bit u transu. 6/10

Destry – Izdvaja se za sad u ovom polufinalu i prija mi! 8/10

4. Farruko - Pepas

Ro97 – Ovo čujem u teretani, tako da mi je izašlo već na nos. 5/10

Destry – Čuo sam ovo već toliko puta da mi nije više interesantno ali ima neki hajp ova pesma, ne umem da opišem. Tako da će ocena uvek da bude onako dosta visoka samo zbog tog bita ludačkog! 8/10

5. Goran Bare & Majke - Teške Boje

Ro97 – Teški klasik, s velikim nestrpljenjem čekam vidjeti ko je ovo poslao. 10/10

Destry – Prvi put ovo čujem i ekstra mi je! Bravo! 10/10

6. Mahmot Orkan feat Irina Rimes - Hero

Ro97 – Trudim se naći nešto pozitivno, ali ne uspijevam, dosadna mi je 4/10

Destry – Dobra pesma, interesantna, izdvaja mi se u ovom pf 8/10

7. Leonie Pernet - Hard Billy

Ro97 – Umara me ova pjesma. 3/10

Destry – Teško za slušanje. Kontam da ovo neko sluša i prija mu ali meni je dosta teško da preguram ovu pesmu a slušam sve pesme po par puta… 5/10

8. Yenne - Feed the Demon

Ro97 – Još jedna dobra rock pjesma, na sličnoj mi je razini kao I Blitz Union 8/10

Destry – Dobra rok pesma, kao i sve prethodne, dojmi mi se skroz!!! 9/10

9. Aleksandra Prijovic - Placebo

Ro97 – Po mom skromnom mišljenju Prijovićka je trenutno jedna od najboljih pjevačica u Srbiji. Pesma mi se sviđa. 8/10

Destry – Ima ona i boljih pesmi. 5/10

10. Fly By Midnight - Dance

Ro97 – Ova pjesma me opušta, refren mi je vrlo zarazan i ostaje u glavi. 8/10

Destry – Jako prijatna pesma. Catchy i opuštajuća! 8/10

11. Muse - Time is Running Out

Ro97 – Kao i ostale rok pjesme do sada, i ova mi je zadovoljavajuća. 8/10

Destry – Dosta puta sam ovo čuo od kad je pesma izašla. Dobar stari hit, samo što meni u momentima već dosadi da slušam. 8/10

12. Beyonce - Alien Superstar

Ro97 – Ne dotiče me. 4/10

Destry – Na momente super na momente onako baš glupavo jer mi je tekst onako osrednji skroz. Ima dobar ritam ali sve ostalo mi je onako, njah. Kao da slušam 5 različitih pesmi u jednoj. 6/10

13. PVRIS - Death Of Me

Ro97 – Korektna pjesma. Trebat će mi više slušanja da vidim da li mi je top ili ne. 7/10

Destry – Dobra pesma. Posle svakog slušanja sve bolja i bolja! 7/10

14. Cannons - Shadows

Ro97 – Ili sam ja umoran ili na ovom izdanju ima puno uspavljujućih pjjesama. 5/10

Destry – Na ovom izdanju ima previše pesama koje su slične jedna drugoj. Ovo kao da po 100 put slušam jednu te istu melodiju a nešto se kao pevuši u pozadini. 5/10

15. Joker Out - Demoni

Ro97 – Simpa pjesma. 7/10

Destry – Tekst je odličan jer opisuje nekadašnje borbe koje sam imao. Pa ajde da kažemo da me je tu kupila pesma i ako mi je u nekim momentima previše jednodimenzionalan ritam i melodija. 8/10

16. Olivia Rodrigo - vampire

Ro97 – Počeli ste smarat s ovom, ali mi je ovo možda i njena najbolja pjesma koju ste slali. 8/10

Destry – Dobro sam upoznat sa delom Olivie i volim je jako ali ova pesma mi nije u top 5 njenih najboljih. Ali ajde u ovoj konkurenciji može sve da prođe! 8/10

17. Jão - Louquinho

Ro97 – Ima tu nešto, po čemu se izdvaja od ostalih pjesama, i ovdje će mi trebati još par slušanja ali na prvu zanimljivo! 7/10

Destry – Ništa ja ovde ne osećam.. A portugalski inače volim! 5/10

18. Dermot Kennedy - Kiss Me

Ro97 – Od ovog čovjeka praktički svaku pjesmu volim 10/10

Destry – Mnogo volim ovo! Hvala na otkriću! 10/10

19. SASHA - DA SE LJUBIMO

Ro97 – Dobra kratkotrajna vožnjica. 7/10

Destry – Nemam za šta da se uhvatim ovde. Katastrašno. 3/10

20. AMARANTHE - Damnation Flame

Ro97 – Odličan zvuk, očekivano od njih. 9/10

Destry – Dobri stari metal! Odlično! 9/10

Makar da dobijem neku "malu i usputnu" pohvalu od Roa. Verovatno sutra pada sneg. 🌨️😂

Ako je suditi po trenutnom stanju komentara, položaju zvezda, energiji koju dobijam ovih dana, unutrašnjoj intuiciji, podršci organizatora; Bebi pobeđuje na ovom izdanju.
Još samo @Filhy da proba da obelodani moj predlog je poslednja karika ka uspehu!

istinu za volju obojica mi nisu tradicionalni donatori poena tako da je za sada lagan povetarac

Back