245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Iskoristit ću ovo još uvijek svježe jutro da iskrčkam glasove, uz pomoć drage prijateljice :)

family-guy-snake.gif

Danas onda očekujemo semafore, pošto komentatori su obavili svoj deo posla. Čestitke na ažurnosti iako je posao zahtevniji!

Do sad je glasalo 12 njih u oba polufinala, ako ostane ovako šaljemo podsetnike na 16 adresa.

Rezultati previše gusti, samo nekoliko pesama je do sad sigurno za finale. Jedna pesma u jednom od polufinala je dosta odskočila od ostalih.

Jedna pesma ima samo 1 poen, još jedna ima 9 i to su jedine pesme sa jednocifrenim brojem poena.

Slabašni komentari, nisu toliko loši doduše, ali generalno je najgore kada su "ni tamo, ni ovamo". Ne očekujem finale, možda sam i pogrešio sa izborom, do sada sam naišao na najmanje 5 brutalnih pesama koje bi definitivno bolje odgovorile zadatku od ove koju sam poslao. Večeras glasam i možda stavim semafor, planirao sam ranije, ali upadoh u neku gužvu.

Plašim se da mislim da sam sigurni finalista da ne bih slučajno ispao.

Možda je očigledno pitanje, ali koliko pesama ide u finale? (Ne zamerite, tek mi je drugi FSC).

Ne očekujem finale, nego samo pitam iz radoznalosti 💀

Možda je očigledno pitanje, ali koliko pesama ide u finale? (Ne zamerite, tek mi je drugi FSC).

Ne očekujem finale, nego samo pitam iz radoznalosti 💀
21 ukupno, 10 iz oba plus pobednik prethodnog izdanja koji je AQ.

Back