245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Vi to nešto na moj račun? 🥰
Ne gajimo zmije u Bebilendu mi gajimo mungose i honey badger-e.
Šalim se malo Bebi, ne bih mogao nikad da te kritikujem jer vezujem lepe uspomene na svoj prvi FSC na tvom izdanju (iako sam podlupio!!!)

Ako ikad dobijem priliku da organizujem FSC, definitivno će biti neki omaž 243. FSC-u, između ostalog i zbog raznovrsnosti pesama ✨

Šalim se malo Bebi, ne bih mogao nikad da te kritikujem jer vezujem lepe uspomene na svoj prvi FSC na tvom izdanju (iako sam podlupio!!!)

Ako ikad dobijem priliku da organizujem FSC, definitivno će biti neki omaž 243. FSC-u, između ostalog i zbog raznovrsnosti pesama ✨

Ma jasno sve, ne zaobilazi mene šala ko kiša oko KG 🥰❤️ i mnogo mi je drago zbog uspomena, šteta što antropologija nije bila plodotvoran zadatak.

Nikad mi nije teže bilo da glasam, evo ne znam kako da sklopim konačan poredak. Ne prija mi polufinale nikako, sve nešto ni tamo ni vamo. Nemam izrazitog favorita, 10 izdvojenih poena je korektno sve su tu negde. Ni moja pesma nije nešto epohalno, ali mi se sviđa vajb i mislim da sam bar odgovorila na zadatak i da je prijatna za bleju na plaži, možda sam trebala izabrati konkurentniju pesmu istog izvođača. Htela sam sinoć da glasam ali uhvatila ona kataklizma, zamalo da više ne budem u Kanzasu.

Manje od sat vremena ostalo do kraja glasanja. Doctor Who i Sparkle će glasati na vreme vidim, samo ne znam šta je s Anhelom :/

Back