Misliš potcenjena?Čestitke finalistima. Za ovu pesmu mi je krivo jer nije u finalu makar ljubila patos patosa u istom. Meni je baš vajb i već neko vreme je slušam. Nažalost, ne ljubimo se u finalu i ne đuskamo dok šuri bit
Prija od mene 12p ko kuća a po meni pesma precenjena. Više je čak volim od 'psiha'
Daa evo ispravljamMisliš potcenjena?
Prošao si jer si zapretio povlačenjem.Ja prošao
Uglavnom su mi svi i favoriti prošli rekao bih
Dao bih ja mnogo toga više ali samo Bojanu isključivo!Liberta daje 12 Joker Out-u!
Hajde da razbijemo vezu Bojanovu i Kaarijinu!!!Dao bih ja mnogo toga više ali samo Bojanu isključivo!
Gde si Doco, ne das se videti ni cuti. Cestitam na prolazu u finale!Ja prošao
Uglavnom su mi svi i favoriti prošli rekao bih
Neki su pretili piromanijom pa su ispali!!!Prošao si jer si zapretio povlačenjem.![]()
Tu sam, tu sam! Hvala Mala <3 I ja tebi, ukoliko se ne varamGde si Doco, ne das se videti ni cuti. Cestitam na prolazu u finale!![]()
Varas se. Bebi mi ukanalio pesmu sa svojim komentarima.Neki su pretili piromanijom pa su ispali!!!
Tu sam, tu sam! Hvala Mala <3 I ja tebi, ukoliko se ne varam![]()
Ma može i sad, taman da zmija bojkotara odradi svoje! Čekamo redosled nastupa od toga zavisi.jel će biti dozvoljeno objavljivanje kvote za kladionicu ovo izdanje ili to tek posle glasanja i pre priredbe?
objavljujem kvote nakon redosleda nastupanja!!!Ma može i sad, taman da zmija bojkotara odradi svoje! Čekamo redosled nastupa od toga zavisi.