245. FSC - Can't Stop The Feeling!

I mi ćemo večeras glasati kako pojedinci ne bi komentarisali kako često glasamo u poslednjem trenutku..

Savvy Shields Queen GIF by Miss America

Zapravo već sam krenuo sa sastavljanjem poene dok čekam poručenu hranu, tako da ovi poeni će biti ultra gladni!!!

Čestitke finalistima, manje više su mi svi favoriti prošli. Žao mi je Mahmota i Irine, Cannons-a, Vintage, The 1975 i Jao, ali jbg, nisu mogli svi proći. Za mene se opet ispostavilo tačnim da kada god su komentari osrednji, rezultat ispadne najgori, tako da ono... jbg, ni sam nisam bio baš najzadovoljniji svojim izborom, ali ok.

Poslao sam svoje glasove Dodo-u. Finalna lista i Spotify plejlista je postavljena. Možete početi glasati od 21:00.

Što se Slušamo FSC tiče, može i sutra i u subotu, kad vama više odgovara, izjasnite se. 😀
Što se mene tiče može i sutra
A možda ću već večeras da glasam videću 🤣

Moram da se zahvalim svima što ste u ovolikom broju ispratili priredbu! Kad uporedim sa svojom prošlom organizacijom bukvalno nebo i zemlja, ali to je bilo na jesen već te je došlo do prezasićenosti, manje se pratilo u tom periodu. Sad mi je milina organizovati, hvala svima puno 🥰

Inače pesme koje lično najviše žalim što nisu prošle: The Truth, Me Tin Proti Matia, Hero, Feed The Demon, Louquinho, Da Se Ljubimo.

U prvom su mi uglavnom svi prošli, ali u drugom....

Da li sam stvarno pokrenuo revolt na rokenrol?! Nije mi to bila namera, al kažu da je banalno zlo najgore zlo. (Hana Arent)

Back