245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Petar i ja zapravo
giphy.gif

Ako pobedi fake Popular Monster što nastupaju poslednji to će biti najveća nepravda u istoriji foruma!

Što se Slušamo FSC tiče, može i sutra i u subotu, kad vama više odgovara, izjasnite se. 😀
Može sutra, ali pls da se šalju/izaberu zglavni live nastupi, pošto ne vidim svrhu onih koji kao da su snimani tetrisom. U tom slučaju bolje da slušamo redovnu studijsku verziju.

Tamo su čak i izostavljali da prikažu pesme koje nemaju live nastup video sam to kod Pokyja na FSC!

Može sutra, ali pls da se šalju/izaberu zglavni live nastupi, pošto ne vidim svrhu onih koji kao da su snimani tetrisom. U tom slučaju bolje da slušamo redovnu studijsku verziju.
Slušaćemo studijske verzije verovatno. Inače ne znam da li će biti sutra, dolazi mi sestra pa ako bude olujčina opet verovatno će prespavati, tako da u tom slučaju u subotu. Javiću vam ujutru 😀

I ja sam ubeđen da su na svakom finalnom slušanju redovno sve pesme išle, nezavisno od live nastupa. I u pf se često odmah tražila neka zamenska audio verzija, kada yt brani, ili kada je pesma iz nekog razloga ocenjena kao eksplicitna zbog teksta/spota.

To se bukvalno nikad nije desilo. @Bebi
Lično moju lažnu engleskinju Anabel niste stavili tad i još je bio komentar da nema lajva svakako pa ste naknadno ubacili sve te pesme što nisu imale lajv, nemoj sad. :LOL:

To je bilo kao FSC Pre party, nije bilo redovno slušanje, pa su se puštale pesme sa lajv verzijama i studijske tek na kraju za pesme koje nemaju lajv, ja mislim.

Bilo je jednom kada je Pokahontas organizovao, pored redovnog slušamo, išla je i "šlušamo live verzije" svih pesama iz polufinala, i one pesme koje nisu imale nikakve live snimke nisu ni bile puštane .... za ranija dešavanja ne znam

To je bio FSC in concert, da. I ko nema live nema šta da traži na koncertu. Ali to nije redovno slušanje, tako da koga briga. 😂

Obožavam što to slušanje toliko žulja ljude otkad je uvedeno bukvalno. Najkontraverzniji događaj na forumu. Zato ga nikad nećemo ukinuti.

Back