245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Može sutra, ali pls da se šalju/izaberu zglavni live nastupi, pošto ne vidim svrhu onih koji kao da su snimani tetrisom. U tom slučaju bolje da slušamo redovnu studijsku verziju.
pa oni koji su snimani tetrisom nek budu studijske, a oni profi nek budu tu. Isto kao i uvek

Što bi Endrega rekla: ničija nije do zore gorela.

Al' mi vama ne šaljemo takve misli, mi vama želimo da trajete ko San Remo. 😇

Bilo je jednom kada je Pokahontas organizovao, pored redovnog slušamo, išla je i "šlušamo live verzije" svih pesama iz polufinala, i one pesme koje nisu imale nikakve live snimke nisu ni bile puštane .... za ranija dešavanja ne znam
tačno, ali su se na kraju puštale i studijske verzije pesama kad prođu lajvovi da budu svi namireni

Petru sam rekao da se "jedan takmičar" žalio, a ustvari sam ja bio zavidan što moja pesma nije imala lajv :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Odustao sam kad se registrovao hari_eurovision. Previše posla bilo. Kad sam ga pitao kako je tako nepismen kaže do tastature je...

Meni je bilo jasno da vecina ljudi ovde ne moze da shvati "Renaissance", a i takmicenje je povrsno za prekompleksne pesme sa albuma, pogotovo "Alien Superstar", ali ja ne mogu protiv sebe i preponosno se osecam sto me je predstavljala jedna takva pesma i takav artist i osecam se preponosno na SEBE, jer je cilj mog odabira bio da odam pocast sebi i prenesem snaznu poruku.

Zao mi je sto niste mogli da protumacite metafore, skrivene poruke, "Black Theatre" speech, ballroom influence 60-ih (ovo je zapravo dodo primetio i mnogo mi je drago da mu se svidela pesma). Ali ne zameram, jer album zahteva maksimalnu posvecenost i svaka pesma dopunjuje drugu i pravi masterpiece celinu, a vi ste dobili samo jedan deo toga.

Back