245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Ali što je Popular Monster postao sinonim za svaku rok pesmu 😭
Ma ova je baš preslikana što sam ja naveo, sve iste elemente ima, vokal sličan, melodija gruva isto, onaj screamo momenat u pesmi. Taman posla da svaka rok pesma liči na Popular Monster. 😂

Lisi lisica

pa-reko-sam-amburator.gif

Glasao i opet mi je finale jako dobro. Komotno sam mogao da dodelim više top poena da je bilo moguće.

Nemam naročita očekivanja oko pesme koju sam poslao, jer je posle mix reakcija i finale sasvim ok. Nadam se da neko od mojih favorita pobeđuje.🤞

Za sad rezultati poprilično gusti, a ima i iznenađenja. Budite spremni na sve!
Moje ćeš glasove sutra (danas već) da dobiješ.. Možda to promeni sve.. Iz korena.. Mrmoslavija kad glasa sve se naopačke okreće! 😎 Mrmoslavija kad glasa sve se trese, stene u klisurama padaju, pola brega se odvali.. 😎 Ništa neće biti isto...

Moje ćeš glasove sutra (danas već) da dobiješ.. Možda to promeni sve.. Iz korena.. Mrmoslavija kad glasa sve se naopačke okreće! 😎 Mrmoslavija kad glasa sve se trese, stene u klisurama padaju, pola brega se odvali.. 😎 Ništa neće biti isto...
Čekamo Mrmoslaviju da malo promeša karte 🙏

Još jednom spavamo pa konačno da saznamo da li će rok pobediti!!!

U zemlji Svetog Stefana kod Stefanije Mamo.

Šta kaže Prija, jel se smorila što forum više voli Teu nego nju?

• Haha
Reactions: Mrm
Šta kaže Prija, jel se smorila što forum više voli Teu nego nju?
Ih, kad Tejče bude 2. Arenu za redom popunjavala prodajom karata, a ne zvanjem da se dođe na koncert preko SNS opštinskih odbora, nek se javi.. 😎🤭😌😁

I to na Tašmajdan... 😌
Oooops, neko je tamo "ripio" na stolici, ju vidi Zorica Brunclik.. 😮 A da, Tejče zapevala.. 🤭

Ih, kad Tejče bude 2. Arenu za redom popunjavala prodajom karata, a ne zvanjem da se dođe na koncert preko SNS opštinskih odbora, nek se javi.. 😎🤭😌😁

I to na Tašmajdan... 😌
Oooops, neko je tamo "ripio" na stolici, ju vidi Zorica Brunclik.. 😮 A da, Tejče zapevala.. 🤭
Znači takvo je stanje. Slabo sam u kontaktu s estradnim intrigama u poznim godinama svojim. Hvala na edukaciji. 💕

@Bebi

Prija prilikom čitanja glasova polufinala:

la-zarra-eurovision-2023.gif

:D
Juuu Prijo, nekom će zaprijati.

Pa moramo malo Stefaniji da napravimo i problema, skandala, čuj šta je mislio da će sedi i gleda predstavu...:cool:😌

Što bi vaša muza rekla: Ko ovu d(r)amu režira?!

• Haha
Juu pa to se već glasanje završava.. da nisam pogledao ne bih glasao 👀 čudi me nisu bili podsetnici. Koliko se pf glasanje oduži ovo finalno baš brzo prođe. Idem da se bacam na glasove

• Like
Biće podsetnika garant kasnije jer nije još 24h do kraja glasanja.😇
Samo nam je spavanje postalo vremenski okvir koji brže prolazi vreme. 😂

Back