245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Tagujte me ako sam zadnji ostao za glasanje, trebalo bi da glasam oko 4-5 tako da ne verujem da cu biti zadnji ali ako budem poslacu ranije.

Big deal, to što je neki izvođač svetski poznat i popularan ne znači da ima zagarantovano mesto u finalu. Ispadala je ovde i Adel, pa nikom ništa. Mnogo toga zavisi i od ljudi koji su u konkretnom polufinalu i od njihovog muzičkog ukusa.

Ne sećam se tačno kad, ne mogu sad da proveravam listu. Mislim da je Novinar slao.

Da, starije pesme su joj gotovo sve odlične, jedino mi se Everytime manje sviđa.

Glasala i ja.
Cekam da vidim ko je od svih mogucih izvodjaca iz celog sveta resio da bas sada posalje izvodjaca kojeg sam i ja htela.
Razumem sto mi je na proslom izdanju bio zauzet izvodjac, Emma Steinbakken je u pitanju, ali kako se i sada dogodilo stvarno mi nije jasno.😁

Sam Smith nije prosao i kad sam ga ja slala sa La la la (poslala sam je pre nego sto je postala hit)

Big deal, to što je neki izvođač svetski poznat i popularan ne znači da ima zagarantovano mesto u finalu. Ispadala je ovde i Adel, pa nikom ništa. Mnogo toga zavisi i od ljudi koji su u konkretnom polufinalu i od njihovog muzičkog ukusa.
Sia bila poslednja u polufinalu i to sa pesmetinom.

Slazem se, nije ovde jedna zvezda lizala patos, sto zbog mocne konkurencije manje poznatih izvodjaca, sto zbog bojkotara 🤭🙄

Last edited:
Svakako imamo vise forumasa koja bi bojkotovala poznate izvodjace jer su poznati nego oni koji bi glasali za njih zbog toga.

Sledeće izdanje koje budem organizovao će biti ograničeno tako da samo podrumare mogu da se šalju, pa gospoda koja svaki put šalje Despasito-nivo popularnosti prolaz da peni na usta!

Back