245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Pokahontas i Bebi su bojkotovali rok da bi namestili sebi top 2 i uspeli u tome
please-tell-us-more.gif

Sa moje tačke gledišta, to izgleda ovako...
Gledam sada tablicu i stvarno mi je zanimljivo kako neki forumaši koji redovno prozivaju druge da kmeče i bojkotuju ne mogu da podnesu poraz i pretvore se odjednom u neke zmije koje se redovno pominju. :D

Prethodna izdanja:
Filhy: Ja nikada nisam pobedio, šmrc, kme...
Neki ugledni forumaši: Pa kad šalješ dosadne pesme. Imamo sreće jer šaljemo ono što drugi vole.

245th FSC, Can’t Stop the Feeling:
Filhy - Pošalje konačno pesmu u žanru često pobeđuje i koji ugledni forumaši vole.
Bebi: Ovo je kopija prethodne pobedničke pesme – bojkot!!!
Neki ugledni forumaši: Bebi nema veze sa životom. Što volim što Bebi dobija lobanje za bojkot roka, nema bojkota roka, nisu tema letnje pesmice, lepo vam piše!

Zajedničko slušanje – ide najrok pesma (Miracle): 😈
Filhy: 🤐xx
Neki ugledni forumaši: Izdanje je krš, ali ova pesma rastura, kida, jedna od dve koje jedina valjaju u polufinalu! Bravo, toooo!

Čekamo rezultate polufinala:
Filhy: Šta me briga kako ću da prođem kad su mi mnogi hvalili pesmu.
Bebi: Pobeđujem (i dabogda ispala ona rok kopija)
Neki ugledni forumaši: Imam XXX uzastopnih finala, a sada ću da ispadnem! 💀

Stigli rezultati:
Filhy: E, pa nećemo tako, nisam zadovoljan, gledam svaku Excel ćeliju, štaaaaa Stefan gura poene Rou?! o_O
Bebi: Izvini Filhy! :love:
Neki ugledni forumaši: Ispali smo sa rokom, kme, kme, kme, kmeeeeeeeeeeee! E, sad više ne šaljemo rok, ali i bojkotujemo svaku rok pesmu koje nam se sviđa na ovom izdanju, a 12 poena dobija carica Tea kojoj smo (slučajno) dali nulu u polufinalu.

Sta ocekivati kada isti taj ugledni forumas nije dao poene za Blind Channel jer je znao da sam je poslao, odjednom to je jedina pesma tog zanra u svetu koja mu se nije dopadala :D

Nisi mi dao 12, nego verovatno doprineo minus 12, a možda i jedno minus 30! 😂

No, moram ipak ozbiljno da te pitam šta te je navelo da tvrdiš da je Miracle preslikana pesma od Popular Monster? :)
Meni je atmosfera cele pesme ličila na to i dalje mi liči, mislim hvala na pojašnjenju tvog ugla da nije to kako sam rekao. Nisam stručan da raščlanim u sitna crevca, al da mi je feeling bio kao da slušam Popular Monster jeste.

A navelo me ove tvrdnje, da otkrijem zvanično: "napad" na rok pesme je značio da će se voditi polemika da li je u redu što su tu kao "letnje izdanje" što nema smisla obzirom na opis zadatka al podsvesno je uticalo na glasače. Podržao letnje pesme i opet će se tu sniziti kriterijumi kod glasanja jer one baš i nemaju sreće inače dobro da prođu. Moja pesma ne pripada nijednoj kategoriji, samim tim sam hteo da izbije na površinu tako. Čista taktika, nikakav zapravo hejt. :D

245th FSC, Can’t Stop the Feeling:
Filhy - Pošalje konačno pesmu u žanru često pobeđuje i koji ugledni forumaši vole.
Bebi: Ovo je kopija prethodne pobedničke pesme – bojkot!!!
Neki ugledni forumaši: Bebi nema veze sa životom. Što volim što Bebi dobija lobanje za bojkot roka, nema bojkota roka, nisu tema letnje pesmice, lepo vam piše!
Ugledni forumaš sad ima dokaz da Bebi itekako ima veze sa životom kad zna da sprovede intrigu i da za sebe iskopa pesmu konkurentnu za pobedu, a pritom ostane u domenu svog polja interesovanja. 💕

Sve se plasim da Leo slusa ovo sto je poslao; gde je bojkot za Rinu i jel bilo forumsko kolektivno trolovanje da se daju maks poeni Tei Tairovic za ovaj krs od pesme?

Sve se plasim da Leo slusa ovo sto je poslao; gde je bojkot za Rinu i jel bilo forumsko kolektivno trolovanje da se daju maks poeni Tei Tairovic za ovaj krs od pesme?
Rinu niko nije ni primećivao ni pominjao dok se nije suzio izbor na tabeli. A gle, ko Tea nadobila se top ocena. :LOL:

Pa gledajuci ko ju je poslao, nista cudno da je bilo nekog dogovora

Ma nije Tea trolovanje, kapiram da ljudi slušaju i vole to. Samo je čudno jer nismo navikli na to, šta sad.

Sta ocekivati kada isti taj ugledni forumas nije dao poene za Blind Channel jer je znao da sam je poslao, odjednom to je jedina pesma tog zanra u svetu koja mu se nije dopadala :D
Joj, odrasti. Nebitna pesma skroz + sam bio domaćin, pa sam imao 15 drugih za poene.

Boze, zar je toliko cudno sto nam se svidela pesma Tee Tairovic? Neki ne vole taj zanr, neki su se naprzili na tu pesmo i to je to. Nismo ljudi ograniceni na jedan zanr, ja licno svasta volim da slusam i svasta moze dobiti top poene od mene. Pa i Tea Tairovic sa turbofolk bangerom.

Jako mi je drago što se još kmeči zbog maestralnog rezultata TT, jedne vrhunske umetnice pre svega, a takođe kompozitora i tekstopista ako treba da naglasim. Pre nekoliko izdanja sećam se komentara "šaljite folk kada niste direktni finalisti ako toliko volite". Eto poslao, izdominirao i šta sad? FSC institucija i to je tako.

Meni to jeste za čestitanje, retko ko je uspeo među redovnom konkurencijom ovo da ostvari.
Al jeste smešno da Petar troluje s 12 osim ako mu neko nije taj dan nije sipao nešto u piće. 😂 ako jesu, onda moraju češće da mu sipaju. 😂

Pa za Petra je i meni čudno, ali kako god, hvala mu u svakom slučaju. 😂 Svi ostali koji su glasali za tu pesmu su meni skroz očekivani.

Mislim da je Petar dao neke poene za Teu i kada sam je prvi put slao i završio poslednji (ali to moram da proverim). 😂

Nikada nećete saznati da li sam trolovao ili sam se u međuvremenu naložio na pesmu. Krčkajte se u tom neznanju.
Nema šanse da je prava ljubav, placebo efekat garant... :sneaky: 😌

Joj nisam se zahvalio ljudima koji su glasali za Placebo, onesvestio sam se nakon tvojih 12 poena.. o_O

Back