246. FSC - Zodiac!

@Niko pošalji Davida na Drugu šansu i razvali 💪Ja sam bio ubeđen da će da pobedi kad se pojavi na nekom izdanju

Ali ja ovaj put stvarno ispadam, nema šanse da prođem 😂 Posebno posle ovog Tintoreta i šokantnog 😂
winner-hereyougo.gif

Bottom 3 kao što sam i rekao, nikad me osjećaj ne prevari, nikad se ne iznenadim ispadanjem, a ni prolaskom, uvijek se desi točno onako kako i očekujem, a baš bi se volio jednom iznenadit, svejedno dal pozitivno ili negativno lol

@Stole pogrešan naziv pesme na baneru, ali nema veze

Ja sam zadovoljan s obzirom na komenatare, na kraju dosta visoko. Pritom trebalo je da menjam i pesmu, tako da nisam imao preterana očekivanja.
Imao sam i drugu opciju, ali nisam hteo da je šaljem da ne maltretiram Stoleta da pravi skroz drugi baner je jer bio drugi izvođač i horoskopski znak.

Ali stvarno sam našao zmiju bojkotaru ispod kreveta jedne noći , ali sada je na sigurnom, preparirana u Black Book

Prezabavno je bilo Stole... ono da ti ne bude krivo ni kad ispadneš. Zadovoljan sam plasmanom Dževete, očekivao sam samo dno polufinala. Skoro je na nekom od Pinkovih kanala (Pink World Movies ili tako nešto) emitovan legendarni film Bagdad Cafe, što me je vratilo u detinjstvo, i ova pesma ❤️ - nije mi bila prvi izbor... negde pročitah da je bila i nominovana za Oskara, ali ne znam je li osvojila, nije ni bitno.

Back