246. FSC - Zodiac!

Hvala!
Očekivao sam ovo iskreno, a opet na samo 3 boda od finala 😄

Čudno mi da Ivana nije Nikosa poslala, mislio sam da jeste

Hvala i @Shum na komentaru!

Fun fact: imao sam u planu da šaljem Cher vaš sa ovom pjesmom ali reko' ignorisaće je svi, a ona prođe lagano 🤡

Volim da ipak prođe malo vremena ako ponavljam izvođača (pošto sam otvorila takmičenje na ovom forumu sa njim), a i zaboravljaš da je trebalo da se poklopi i zadatak. :D Usput sam slala grčki na prošlom izdanju, pa i zato svakako nije bio opcija. Svakako, odličan izbor @whisky.

Pa dobro mogao je da se poklopi zadatak lako 😄meni je baš ta pjesma na listi za slanje evo 4 godine skoro, čekao priliku da je šaljem nekad ali ništa. Zato je pala 12-ka ko kuća

Dobra stvar je što sam ja prošao. A kako ću glasati u finalu, to je tek pitanje za milion dolara. :oops:

I ćestitke svim finalistima. Kako u ratu nema pobjednika, tako i na fscu nema gubitnika, osim ovih koji su ispali.

Također, savez kumove slame cestita stoletu na izvanrednim kreativnim solucijama

Čekamo još spisak finalista i redosled nastupa da bacamo kocku.
Aaoo @Pokahontas zaboravili smo da predviđamo ovog puta, kako nas niko nije podsetio?!

Veceras oko 20h kacim spisak pesama, forumasa, sve sto je potrebno. Glasanje ce najverovatnije poceti u 21h
Hvala svima na lepim recima, uzecu kao kriterijum prilikom glasanja 🥰

Back