dracarys
Ekspert
Kad smo kod nje, gde je, šta radi, kako je ... ja je nisam uhvatio skoro na forumuJeste, pa svi u Natalis mode odmah

Kad smo kod nje, gde je, šta radi, kako je ... ja je nisam uhvatio skoro na forumuJeste, pa svi u Natalis mode odmah
Jutros je opet nekome pisala poruku hteo sam da skrinujem al me bilo blam optužbe da uhodim!!!Kad smo kod nje, gde je, šta radi, kako je ... ja je nisam uhvatio skoro na forumu![]()
Pa da otkriju da se s nekim baš puno dopisujem!? Hvala, ne!Predlažem da se uvede opcija da na profilu bude vidljiv ukupan broj PP koje je svako od nas poslao.
Paranoičan sam!Pa ne otkriva se ništa. Posebno ako si organizovao FSC normalno da češ imati puno poruka.![]()
Al zato neki i dalje misle da je Džanum bojkotovana jer je samo treće mesto.Pa Popular Monster je kroz celo Bebijevo izdanje važila kao favorit i ljudi su joj za vreme glasanja čak predviđali pobedu i opet nije bila izbojkotovana.
I za taj "bojkot" smo krivi mi kojima se svidela pesma jer smo je hajpovali! Stravično je to 3. mestoAl zato neki i dalje misle da je Džanum bojkotovana jer je samo treće mesto.
Doco, ja ti u internom glasanju dala pesmi 5, posto sam ucestvovala u 1.polufinalu:Pravim spisak učesnika iz drugog PF i proklinjem vas ponasaob sve da nemate seksa do 2049. godine jer ste me izbacili.
Pa, nisam otkrio. Ako su mi te pesme bile u top 5 na celom izdanju, ne znači da sam bio u istom polufinalu kao oneNemojte da otkrivate kome ste dali bodove ako ste prosli u finale