246. FSC - Zodiac!

Predlažem da se uvede opcija da na profilu bude vidljiv ukupan broj PP koje je svako od nas poslao.
Pa da otkriju da se s nekim baš puno dopisujem!? Hvala, ne!

Pa ne otkriva se ništa. Posebno ako si organizovao FSC normalno da češ imati puno poruka. :LOL:

Ništa, gledamo ko je sve sakrio aktivnosti i ko je tu u trenutku kad Natalis piše i imamo prve osumnjičene xD

Za Davida, da li je u pitanju bojkot ili ne, ne znam, ali svakako je nezaslužen ispadak. Slažem se da ima ljudi koji bojkotuju, ali ne baš u tolikoj meri da utiču na rezultate.

Pa Popular Monster je kroz celo Bebijevo izdanje važila kao favorit i ljudi su joj za vreme glasanja čak predviđali pobedu i opet nije bila izbojkotovana.

Pravim spisak učesnika iz drugog PF i proklinjem vas ponasaob sve da nemate seksa do 2049. godine jer ste me izbacili.
Doco, ja ti u internom glasanju dala pesmi 5, posto sam ucestvovala u 1.polufinalu:
Alexiane - A Million On My Soul 5
Znaci, za mene ne vazi kletva... :love::ROFLMAO:

Rezultati su 💀

Čestitke svim finalistima, mislim da će biti neizvesno do kraja 🌻 Veoma mi je žao što Loredana i Kushner nisu u finalu, bili su mi u top 5 pesama na celom izdanju 🥺

Hvala svima koji su ipak glasali za moju pesmu, drugo finale na tri učešća, nije loše. Nisam očekivao finale jer sam dobio pozitivan komentar od dva forumaša i otprilike 15 negativnih, tako da bilo šta bolje od bottom 2 u finalu će biti još jedno prijatno iznenađenje. Daj Bože da skupim dvocifren broj poena 😂

Back