Pokahontas
Ekspert
Pa da znam da je sve u redu sa glasovima. Krajnji neprofesionalizam.Sta ce ti?
Kontam da bi ti rekao ako nešto nije u redu.
I ja. Ali ovako ne moram da se cimam.Kontam da bi ti rekao ako nešto nije u redu.
Lajk bi bio dovoljan.Pa nije ni meni dao odgovor, al sam sam proverio glasove i u redu su, nisam izostavio top poene.
Ajme drama.Ne kontam zaista tu konstantnu potrebu za pravljenjem drame. Te nepravedno mi odbio pesmu, te nije mi lajkovao glasove.
Nisam bio kod kuce u trenutku kada je glasao danas oko 15h, radio sam. Dosao sam tek veceras, nakon njegove opaske. Svakako bih lajkovao kada proverim u tabeli da li je sve ispunjeno i ispravno. Ali sada mi je vise svejedno, svakako je ovo moja poslednja organizacija, jos sutra i dosta je bilo. Izguracu kako znam, necu da ostavljam pre kraja jer to nije u mom fazonu.
Naravno, potrebno je i strpljenje. Kao što sam iznad napisao, lajkuje se (ili pruži odgovor) kada se upišu glasovi, a to bi moglo biti jednom dnevno, eventualno jednom u dva dana u slučaju drugih obaveza organizatora.Malo strpljenja bi svakako trebalo da bude prisutno kod svih, jer se ni od forumaša koji trenutno organizuje ne očekuje da sedi neprestano za kompjuterom i očekuje vaše glasove. Svako od nas ima i privatne obaveze i prilagođava svoje slobodno vreme i boravak na forumu prema njima.![]()