246. FSC - Zodiac!

Kontam da bi ti rekao ako nešto nije u redu.
ljubav-navika.gif

Pa nije ni meni dao odgovor, al sam sam proverio glasove i u redu su, nisam izostavio top poene.

Meni je recimo praksa da po prijemu i upisu glasova lajkujem poruku, što je znak da je sve u redu. Ako nešto nije, onda u kratkom roku pošaljem poruku da se ispravi ono što treba. Mislim da i MilanB to praktikuje sad na šampionatu :)

Ne kontam zaista tu konstantnu potrebu za pravljenjem drame. Te nepravedno mi odbio pesmu, te nije mi lajkovao glasove.
Nisam bio kod kuce u trenutku kada je glasao danas oko 15h, radio sam. Dosao sam tek veceras, nakon njegove opaske. Svakako bih lajkovao kada proverim u tabeli da li je sve ispunjeno i ispravno. Ali sada mi je vise svejedno, svakako je ovo moja poslednja organizacija, jos sutra i dosta je bilo. Izguracu kako znam, necu da ostavljam pre kraja jer to nije u mom fazonu.

Primetili smo da je od početka nezadovoljan boravkom u Stojkolendu.
Bebilend se ekstra provodi, opet bismo došli u goste.

Malo strpljenja bi svakako trebalo da bude prisutno kod svih, jer se ni od forumaša koji trenutno organizuje ne očekuje da sedi neprestano za kompjuterom i očekuje vaše glasove. Svako od nas ima i privatne obaveze i prilagođava svoje slobodno vreme i boravak na forumu prema njima. :)

Onda sam samo ja lud čovek koji se budio pre alarma pod adrenalinom da li su stigli novi glasovi. U pravu je Tets bio kad je rekao da je velika nagrada što unosimo poene u tabelu, sad shvatam poentu.

Ne kontam zaista tu konstantnu potrebu za pravljenjem drame. Te nepravedno mi odbio pesmu, te nije mi lajkovao glasove.
Nisam bio kod kuce u trenutku kada je glasao danas oko 15h, radio sam. Dosao sam tek veceras, nakon njegove opaske. Svakako bih lajkovao kada proverim u tabeli da li je sve ispunjeno i ispravno. Ali sada mi je vise svejedno, svakako je ovo moja poslednja organizacija, jos sutra i dosta je bilo. Izguracu kako znam, necu da ostavljam pre kraja jer to nije u mom fazonu.
Ajme drama.

Uglavnom sam se sprdao, necu vise. Sorry.

Malo strpljenja bi svakako trebalo da bude prisutno kod svih, jer se ni od forumaša koji trenutno organizuje ne očekuje da sedi neprestano za kompjuterom i očekuje vaše glasove. Svako od nas ima i privatne obaveze i prilagođava svoje slobodno vreme i boravak na forumu prema njima. :)
Naravno, potrebno je i strpljenje. Kao što sam iznad napisao, lajkuje se (ili pruži odgovor) kada se upišu glasovi, a to bi moglo biti jednom dnevno, eventualno jednom u dva dana u slučaju drugih obaveza organizatora.

Back